2777
2789
عنوان

از خوبی های اکستون بگید 😂

131 بازدید | 18 پست

من اگه بخوام بگم خدایی زیاد هست اما همه رو نمیگم

اون برای اینکه بیاد پیشم از مراسم ختم زد ، یبار هم داداششو فرستاد باشگاه که من بیام اما من نیومدم و خودش اومد پیشم ، یبار دادگاه داشت و قرار بود با خانوادش بره تهران اما قبلش منتظر اوکی دادن من بود که بیاد پیشم بعد بره تهران میخواست به خانوادش بگه من دیر تر میام شما برید من جایی کار دارم که بیاد منو ببینه اما من دلم سوخت گفتم نه عزیزم برو ، یبار از مسافرت برگشته بود و اولین نفر که میخواست بیاد ببینتش من بودم و حتی چون من موی صاف دوست دارم موهاشو صاف کرده بود اما من جای دیگه بودم و گفتم نه ، یبار هم که مبخواست منو ببینه رفیقش حالش بد گفت ببخشید عشقم نمیتونم بیام رفیقم حالش بده باید برم اونجا منم عصبی شدم و شروع کردم بحث کردن خلاصه یهو دیدم بعد چند دقیقه نوشت دارم میام عشقم و اومد پیشم و ی لباس ست پوشیده بود گفت من اینو فقط بخاطر تو پوشیدم ، یبار که باغ دعوت بود تولد رفیقش بود باغ نرفت اومد منو ببینه و جلوی من با رفیقاش حرف زد و رفیقاش از اوضاع مهمونی گفتن براش ، یبار هم که تازه از بیمارستان مرخص شده بود و شب تولدشم بود و خانوادش هم زیاد بهش توجه میکردن و نگران بودن اما اومد پیشم و یهویی مادرش نگران زنگ زد که کجایی و اینا اونم گفت مامان جایی هستم کار دارم میام حالا

یبار که من و دختر خالش که از بچگی عین خواهر برادر با هم بودن بحث کردیم اون زمان کات بودیم و وقتی باز به هم برگشتیم من همه چیو بهش گفتم و اون گفت باز دختر خالم خالی بسته؟ خلاصه که دوباره حرفش شد گفت ولش کن عشقم هر سری ی داستان برا خودش میسازه من گفتم دختر خالت خیلی سلیطه و وحشیه و اونم خندید و حرفی نزد که بخواد دفاع کنه و چند وقت بعد هم آنفالوش کرد

مثلا من حرفی میزدم کم پیش میومد مخالفت کنه مثلا میگفتم فلان کارو کنیم میگفت بکنیم عشقم ، یا باشه عشقم ، بریم عشقم ، یا مثلا هر چی عشقم بگه و یبار ازش ی چیزی پرسیدم که مهم بود و ازش نظر خواستم اونم گفت برای من فرقی نداره عشقم و تصمیم با خودم بود

توی اون مورد مسائل هم حرف اول و آخر با من بود و هیچ جوره آزار بهم نرسید و هر چی بود با رضایت و اجازه خودم بود

خلاصه که توی رابطه قبلیم من نقش فعالی داشتم و اکسم جوری بود که بیشتر دنبال رضایت من بود تا خودش توی هر موردی

حتی یبار بهم گفت من میترسم دیگه حرفی بزنم

دیگه حوصله ندارم بنویسم باز چون بیشتر هم هستن و زیادن

ولی دلم میخواد

بهم بگید از خوبی های اکساتون و باهم تبادل نظر کنیم

منم حوصلم سر رفته 😅😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کادو میخرید

ولی خب آدم حسابی نبود

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نپرس ازم واقعا

ولی واقعا حیف شد از دستش دادی با این توصیفاتت

🤟تا میتوانی بجنگ برای ازادیت🤟 🗽زیرا بالاتر از ازادی حس قشنگ تری وجود نخواهد داشت🗽 (کاربر خوشگلخانومم هستم)

خوبیش اینکه جیش داشت یا گشنش بود ولی می موند باهام حرف میزد،همین دیگع خوبی دیگه ای نداشت

اینکه خوبی نیست اگه گشنه بود باید غذا میگرفت باهم کوفت کنید😀😃

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟