2777
2789

همسرم نزدیک به یه ساله ماشین گرفته من تقریبا هر روز گفتم بهم‌یاد بده()گواهینامه دارم() اول میگفت ن این ماشین برای منه دست تو نمیدم با با پا فشاری زیاد گفت باشه وقت کنم یاد میدم هعی امروز و فردا کرد آخرم یاد نداد..

امروز صبح تلفنش زنگ خورد دوستش گفت خانومش ماشینش خاموش شد (شوهرش یه استان دیگ بود) اونم رفت وقتی اومد گفت باتری به با تری کردیم روشن شد

ولی غروب خانوم دوستش اومد خونه سویچ ماشینمون داد بهم تشکر کرد و رفت

من خیلی ناراحت شدم خیلی گریه کردم

من نخوردم نپوشیدم ک بتونیم ماشین بگیریم اونوقت خودم نمیتونم استفاده کنم ولی راحت دست اون خانوم داد

به نظرم اگه مدل بالاست یه ده جلسه با ماشین آموزشگاه برو تمرین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اگه مدل بالاست یه ده جلسه با ماشین آموزشگاه برو تمرین

حتی این پیشنهاد خودم دادم ولی گفت ن خودم یاد میدم..میدونه آموزش ببینم ماشین و میگیرم اینجوری گفت ک ماشین نده

میدونم عزیزم خیلی حس بدی داره درک می‌کنم اما خب اون خانم رانندگی بلد بوده خیلی وقت بوده شاید رانندگی می‌کرده به خاطر همین شاید شوهرت اعتماد کرده یا توی رودرواسی با دوستش مونده شما هم یه چند جلسه برو آموزشگاه دستت راه بیفته بعد برید جاهای خیلی خلوت کم کم تمرین کن بزار بهت اعتماد کنه 

همین روز اول بخوای برداری بری تو خیابون خدایی نکرده اتفاقی بیفته هزینه‌ها الان خیلی بالاست خودتم بعدش دیگه ترس میفته به جونت دیگه نمی‌تونی پشت فرمون بشینی

سلام حق با شماست.اما از در دعوا وارد نشو.

به روش نیاوردم سویچ هم گذاشتم رو پله ولی تحمل خونه موندن نداشتم احساس کردم غریبم اونجا

اول یکم بیرون دور زدم بعد مادرم زنگ زد کار داشت اومدم کمکش

ولی خودش متوجه شد از اون موقع تاحالا به بهونه های الکی زنگ میزنه ولی من اصلا هیچ واکنش خاصی نشون ندادم

میخوام دست بزارم رو نقطه ضعفاش و دیگ بهش رحم نکنم

بله

وااا دیگه به حرفش گوش نده برو اموزشگاه خودت یاد بگیر بعدم بگو چطوری زن دوستت میشینه پشت ماشین اونوقت من نشینم ؟

اگه فقط خودش سپار میشد و رو ماشین حساس بود باز یه چیزی ولی وقتی ماشینی که براش اینقدر مهمه میده دست یه زن دیگه دست زن خودش نده ؟ 

البته این نظر منه 

واییی حرصی شدممم 

ولی باهاش دعوا نکن که از در لج وارد شه 

میدونم عزیزم خیلی حس بدی داره درک می‌کنم اما خب اون خانم رانندگی بلد بوده خیلی وقت بوده شاید رانندگی ...

اره متوجم 

ولی من ازش خواستم با همین ماشین بهم یاد بده نه اینکه تنهایی ببرم..میگفت اصلا ماشین نمیدم 

مطمئنم اون خانم یا شوهرش هیچ درخواستی نکردن و پیشنهاد ار طرف خودش بوده

من مشکلم این نیس ک چرا داد 

چرا به من  گفت این ماشین و بهت نمیدم 

شوهرت خیلی بی شعوره 

» اگه شوهر من این کار رو میکرد واویلا میکردم 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍