2777
2789

همه شرایطش عالی بود چند روزی صحبت کردیم اولش نگفته بود فقط گفته بود یه چیزیو میترسم بهت بگم بری

هر موقع خاستگار بدی برام میاد میگم حتما من بدم که اینجور خاستگارایی میان بهم پیشنهاد میدن 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونم آدمه ربطی نداره 

اگه خوشت اومده بخاطر این موضوع رد نکن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مطلقه بودن چشه مگه ؟

من نمی‌پسندم با مردی که یبار تشکیل خانواده داده ازدواج کنم 

با اینکه گفت فقط 1 ماه متاهل بوده

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

مطلقه بودن چشه مگه ؟

کسی که مطلقه اس بهتره با مطلقه ازدواج کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من نمی‌پسندم با مردی که یبار تشکیل خانواده داده ازدواج کنم با اینکه گفت فقط 1 ماه متاهل بوده

خودت میدونی ولی مطلقه بودن دلیل بر بد بودن یکی نیس ک میگی خواستگار بد ک میاد ..

I'm tired, not from life...just from feeling too much

خب اونم آدمه ربطی نداره اگه خوشت اومده بخاطر این موضوع رد نکن

اصلا نمیتونم از چشمم افتاد 

بقیه چی فکر میکنن

خودت میدونی ولی مطلقه بودن دلیل بر بد بودن یکی نیس ک میگی خواستگار بد ک میاد ..

نه منظورم به بد بودنشون نبود جسارت نشه به مطلقه ها

مطلقه اصن لفظ درستی نیستاون الان مجرده

شما در اشتباهی مجرد کسیه که ازدواج نکرده و مطلقه ینی کسی که ازدواج کرده و جدا شده

بین این دو واژه خیلی فرقه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اصلا نمیتونم از چشمم افتاد بقیه چی فکر میکنن

واجبه کل فامیل بدونن؟

ما یکی از زنای فامیل ازدواج کرد و بچه دار شد و طلاق گرفت و با یه پسره ازدواج کرد هیچکدوم از فامیلاشون جز پدر و مادر پسره نمیدونن این قبلا ازدواج کرده و بچه داره فقط پسره و مادر پدرش میدونن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم