2777
2789

من سر در نمیارم از حساب کردن معدل ها

نمره ی ریاضیات گسسته 16

نمره ی ریاضی عمومی بیست

نمره ی فیزیک 16

نمره ی مبانی کامپیوتر هجده

نمره ی صنعت بیست

نمره ی زبان بیست

حول و حوش معدلمم بگید ممنون میشم

همه ی این درسایی که گفتم سه واحد بود ولی زبان دو واحد بود و صنعت نیم وارد بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت نمره هر درس ضرب در تعداد واحد کن بعد جمع و تقسیم بر مجموع واحد ها

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

۱۸.۳۳

یه معدلگیری ساده بلد نیستی چطور کامپیوتر میخونی چطور ریاضی اونم تو دانشگاه ۲۰ شدی! اصلا چطور قبول شدی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
۱۸.۳۳یه معدلگیری ساده بلد نیستی چطور کامپیوتر میخونی چطور ریاضی اونم تو دانشگاه ۲۰ شدی! اصلا چطور قب ...

معدل گیری بلدم ولی گفتم شاید دانشگاه فرق داشته باشه با توجه به نیم واحدی که بود

معدل گیری بلدم ولی گفتم شاید دانشگاه فرق داشته باشه با توجه به نیم واحدی که بود

۱۷.۹

الان خط آخرو دیدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.