2777
2789
عنوان

وقتی فهمیدم خاستگارم مطلقس خیلی شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 30 پست
مگه انسان کالاست؟

مگه فقط کالا دست دو داره

آدمی که مطلقه اس قطعا مثل یه مجرد شور شوق خیلی چیزا رو نداره چون قبلا تجریش کرده

وبهتره با یه مطلقه ازدواج کنه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
من نمی‌پسندم با مردی که یبار تشکیل خانواده داده ازدواج کنم با اینکه گفت فقط 1 ماه متاهل بوده

دیگه بدتر 

یارو چه مشکلی داشته که نتونسته زندگیشو نگه داره زن بدبخت فرار کرده .. وگرنه کدوم زنی الکی طلاق میگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واجبه کل فامیل بدونن؟ما یکی از زنای فامیل ازدواج کرد و بچه دار شد و طلاق گرفت و با یه پسره ازدواج کر ...

شهر من کوچیکه همه خبر دار میشن

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

مگه فقط کالا دست دو دارهآدمی که مطلقه اس قطعا مثل یه مجرد شور شوق خیلی چیزا رو نداره چون قبلا تجریش ...

خیلی سطحیه نظرت   انسان هیچوقت دست دوم نمیشه    همیشه هم میتونه با شادی زندگی کنه وقتیکه درکنار آدم درستی باشه

وااااا😐😐اصلا چیزی به اسم مطلقه کاملا اشتباههاون الان مجرده

یعنی کسی که ازدواج کرده وجدا شده با کسی که اصلا ازدواج نکرده هر دو مجرد به حساب میان؟

اون آدم خیلی چیزا رو تجربه کرده که دیگه شور وشوقی نداره ولی همسرش میخواد برای اولین بار تجربه کنه مثلا عروسی گرفتن ماه عسل و....

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
دو تاتون چند سالتونه؟ راجع بهش تحقیق کن شاید آدم خوبی بود و خوشبختت کرد

من 25 اون 28

نمیدونم چرا نمیتونم باهاش کنار بیام 

حرف مردم حتی بیشتر اذیتم میکنه

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

من 25 اون 28نمیدونم چرا نمیتونم باهاش کنار بیام حرف مردم حتی بیشتر اذیتم میکنه

شما بیشتر به خاطر حرف مردم نمی تونی تصمیم بگیری. 

خدا کمکت کنه و بخت خوب نصیبت بشه. آره خب گاهی واقعا حرف مردم ویرانگره مگر اینکه اون طرف واقعا از همه لحاظ عالی باشه که به خاطرش بشه حرف مردم رو تحمل کرد

جفتشون مجرد حساب میشن

خیر مطلقه ،مطلقه اس

مجرد،مجرد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مخالفم

مخالفت شما تغییری در واقعیت نداره

مطلقه ینی مطلقه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری