2777
2789
عنوان

اکس میشه بیاین

244 بازدید | 46 پست

یه نفری بود قبلا بهم ابراز علاقه کرده بود حدود یه سالی پیگیرم بود ولی من بااین که یه حسایی بهش داشتم باهاش وارد رابطه نشدم بنابه دلایلی ولی واقعااا خیلی دوسم داش با اینکه یه ادم مغرور بود ولی بارها بخاطر من غرورش رو زیرپاش گزاش

حالا باتوجه به چیزایی که دیدم احساس میکنم وارد رابطه شده ولی همچنان شماره منو سیو داره

نظرتون چیه؟حسی داره بهم یانه

واقعا تو رابطه هس یا نه الکی ادا هس؟

یه استوری چیزی بزارم تو واتساپ ببینم نگاه میکنه یا نه؟

شاید سناریوعه میخواد ری اکشن خودتو ببینه

ولی خب وقتی تو ردش کردی هرچقدرم طرف ادمو دوست داشته باشه خیلی عادیه که با یکی دیگه بره تو رابطه

اگه تاپیکی راجب مهاجرت دیدید لطفا منو تگ کنید ممنون میشم💚 ؛  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همین چجوری درباره سوال توام فکر نمیکنم شمارتو داشته باشه ربطی به حسش داشته باشه

با تلگرام اصلی نمیشه دید

تو بستگرام اگه طرف شمارت رو داشته باشه جلوش شکلک ادم میاره

به نظرت یه استوری چیزی بزارم؟

اگه هنوزم نمیخوای باهاش بری تو رابطه دیگه خودتو درگیرش نکن

میدونی کتقریبا تا حد زیادی فراموشش کرده بودم ولی امروز دووستم اومد راجب اون باهام حرف زد کلا انگار برگشتم سر نقطه اول

اگه تو رابطه باسه چی اگه...................

بی خیال برو سراغ نکس بعدی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اگه تو رابطه باسه چی اگه...................بی خیال برو سراغ نکس بعدی

از اینایی نیستم که همش درگیر اکس و نکس باشم همین یکی عجیب به دلم نشسته بود ولی حیف که اون موقع شرایطم اوکی نبود برا اینکه وارد رابطه بشم