2777
2789
عنوان

اکس میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما بهت حس داره ببین ادمی که غرورشو زیر پاش بزاره حتما بهت حس داره

من اون موقع خیلی تردش کردم ولی به صورت غیرمستقیم هم بهش فهموندم که علاقه دارم بهش

نمیدونم واقعا الانم احساس میکنم تو رابطه هس

من اون موقع خیلی تردش کردم ولی به صورت غیرمستقیم هم بهش فهموندم که علاقه دارم بهشنمیدونم واقعا الانم ...

عزیزم اینو بدون بهت حس خوبی داره اگر هم تورابطه با نفر سومی باشه بدون میخواد بهت بفهمونه که به خاطر برخوردت دلش شکسته ولی مطمعن باش بهت علاقه داره

عزیزم اینو بدون بهت حس خوبی داره اگر هم تورابطه با نفر سومی باشه بدون میخواد بهت بفهمونه ...

امیدوارم

میخواستم تو وات استوری بزارم ببینم نگاه میکنه یانه که دیدم تو وات فعالیت نمیکنه 💔

امیدوارم میخواستم تو وات استوری بزارم ببینم نگاه میکنه یانه که دیدم تو وات فعالیت نمیکنه 💔

عزیزم مطمعن باش اونم منتظرته و بهت فکر میکنه فقط از ناراحتیشه که شاید موقتا تو ی رابطه دیگه باشه بدون هیچ کسی جای تورو براش پر نمیکنه

اره خوب ببین عکس پروفایلتو تو حال و هوای عاشقونه بزار یا ی دلنوشته بزار

یکم هم میترسم چون اگه واقعا تو رابطه باشه و کلا منو فراموش کرده باشه خودم ضایع میشم

اون موقع ها هم من چون زیاد محلش ندادم جلو دوستاش مسخره شد میترسم الان یه بویی ببره همه جا جار بزنه که فلانی افتاده به پام

یکم هم میترسم چون اگه واقعا تو رابطه باشه و کلا منو فراموش کرده باشه خودم ضایع میشم اون موقع ها هم م ...

عزیزم اون اصلا نمیخواد تو کوچیک بشی ببین اون ی حس ناب و اصیل و عاشقونه بهت داره اصلا نمیخواد خدای نکرده تو کوچیک بشی