الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خوب توضیح دادی باعرض معذرت حتی اسم احساستو بعد سواستفاده کردن هرزگی میذاره
میدونم. قصد نداذم وارد رابطه ای بشم. غقط دنبال حسمم. اینکه واسه یکی هفت قلم آرایش کنم،نه الان که خودمو تو آینم نگاه نمیکنم. دستاشو چفت کنم تو دستام،نه الان که باهاش قدمم نمیزنم.هوس کنم ببوسمش نه الان که کنارشم نمیشینم. إی خدا
این چیزارو در قالب ازدواج دوست دارم. یعنی دوس دارم شوهرم طلاقم بده زن کسی بشم که عاشقش باشم
عزیزم اشتباهه اشتباه اینو فقط دل تومیخواد اگه دل اون شخص سابق که عشقت بود میخواست برای بدست اوردنت جونش هم میداد تا کناریکی دیگه نخوابی شوهرت حتی اگه نخوایش هم طاقت نداده مال کس دیگه ای بشی
توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
صد در صد قباد....فرهاد کله ش بوی قرمه سبزی میده....از بس بی فکره یکی نیست بگه مرد ناحسابی بعد کلی کشمکش به عشقت رسیدی بشین زندگیت کن دیگه ...اَه بازم حرصم ازش دراومد😤😤😤
فرهاد مرد زندگی نیست. شهرزاد اگه فرهاد رو بخواو باید همراهش باشه و مبارزه کنه.بنظرم شهرزاد هم عاشق فرهاد نیست هم به درد زندگی باهاش نمیخوره.مسیرزندگیشون یکی نیست.
استارتر به نظر منم آدم باید با کسی ازدواج کنه که دوستش داره من فرهاد را انتخاب میکردم چون شهرزاد دوستش داشت.نمیدونم چرا همه عاشق قباد هستند اگه عاشق بود چرا با اکرم رفت؟آقای حسینی را دوست دارم ولی نقش قباد رو نه فقط زبون بازه