2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی ازشوهرم متنفربودم سال اول زندگیمو هرروز تاساعت چهارصبح باصدای بلندگریه کردم زجرمو میدید خودشم ...

چی بگم. من یه قباد دارم تو زندگیم که حتی کاری کرد که من حامله بشم تا بمونم. ولی من دلم یه فرهاد میخواد که از ته دل بهش بگم قربونت برم! نمیدونم تا کی میتونم اینطوری ادامه بدم و شیطون سراغم نیاد

ولی الان بود ونبود شوهرم برام هیییییچ فرقی نداره

بنظر من شما خوشى زده زير دلت و انقدر شوهرت دوست داشته و بهت عشق ورزيده شما لوس شدى و فكر كردى حالا چخبره و لابد لياقتت بيشتر از اينا بوده و هوا برت داشته على اباد شهريه !!!

يكم بخودت بيا و قدر زندگيتو بدون كه خدايى نكرده اگر از دستش بدى اونوقت ميفهمى چقدر ناشكر بودى و چقدر لحظات و سالهاى خوب زندگيتو خراب كردى

چی بگم. من یه قباد دارم تو زندگیم که حتی کاری کرد که من حامله بشم تا بمونم. ولی من دلم یه فرهاد میخو ...

کاش شوهرت یه مدت بهت محبت نکنه اونوقت میفهمی ترس یعنی چی لرزیدن دل یعنی چی تا حالا عاشق شدی؟

توتازنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی ،تومسئول گلتی **شازده کوچولو**
بنظر من شما خوشى زده زير دلت و انقدر شوهرت دوست داشته و بهت عشق ورزيده شما لوس شدى و فكر كردى حالا چ ...

نمیدونم. شاید. ولی فعلا که جای خوابمم جدا کردم. به نظرم اون خودشو دوست داره ومنم فدا کرده

چی بگم. من یه قباد دارم تو زندگیم که حتی کاری کرد که من حامله بشم تا بمونم. ولی من دلم یه فرهاد میخو ...

با اين اوصاف خودت دارى شيطون رو صدا ميكنى 

وارد يه رابطه ميشى اول عشق و عاشقيه بعد ميفهمى فقط سواستفاده بوده بعد داغون ميشى تازه اگر برملا نشه ابروت نره 

بعد تازه ميفهى شوهرت چه دُر كميابى بوده

اينايى كه گفتم اينده شماست متاسفانه كه من خيلى ديدم و خلاصه گفتم 

فعلا که خطایی ازم سر نزده ولی حالم خوب نیست اصلا.فقط خنده های بچم سرحالم میکنه

ميدونم الان خطايى نكردى منظور من اين بود كه شما الان شديداً استعداد خطا كردن دارى مواظب خودت باش گلم