2777
2789
عنوان

شماهایی ک وسواس ندارید خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 73 پست
این بنده خدا بیمار ،این حرفا چیه مگه دست خودش ،کسی هم انقدر کم عقل نیست بهش بگه وای بشور بیشتر بشور

پس چرا اینجا نظر میخاد.. میدونه که مشکلش اینحا حل نمیشه.. خیلی چیزا دست خود ادم نیست ولی یه ذره عاقلانه فکر کنه به یه نتیجه ای میرسه.. مگه میشه این وضع اب رو دید بعد شیر اب باز کنی وبشوری امروز یه ذره اب هست فردا دیگه همون ابم نیست قبول کنید اونموقع اب که نیست حالا چه طوری با چی میخاد بشوره.. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کلینیک های تامین اجتماعی که بچه هاگفتن میتونی حتما برو

تو شهر ما نیس فقط مطب روانپزشکی ک ساعتی 700میگیرن دو ساعت ادم بخواد بشینه اونجا دوو چهارصد باید بده

دنبال چیزی نیستم.من دست خودم نیس شما هزاربارم بگی من تمیزی برام مهم تره.روضه ام نمیرم خوشم نمیاد ازی ...

میفهمم چی میگی ولی نیمساعت باخودت خلوت کن بگو.. این اب الان هست اگه چندوقت دیگه نباشه با چی اب بشورم. الان بشور ولی برای روزای بی ابی برای خودت راه حل پیدا کن.. من جای شما باشم به علی اصغر متوسل میشم ازش کمک میخام.. شاید فرجی شد تو حالتون 

پس چرا اینجا نظر میخاد.. میدونه که مشکلش اینحا حل نمیشه.. خیلی چیزا دست خود ادم نیست ولی یه ذره عاقل ...

امیدارم هیچ وقت وسواس تجربه نکنی ،مثل خوره به جون آدم میفته ،من گاز خاموش می کنم موقع بیرون رفتن دوباره برمیگردم چک می کنم ،بارهاشده تو مسیر برگشتم فقط برای اطمینان ،یا تا تایم برگشت ذهنم درگیر کرده ،این بنده خدا سوال کرد جوابم گرفت میتونه بدون هزینه درمان بشه ،خیلیا وسواس دارن قبول نمی کنن همین که قبول داره اشتباه خودش یه قدم برای درمان 

پس چرا اینجا نظر میخاد.. میدونه که مشکلش اینحا حل نمیشه.. خیلی چیزا دست خود ادم نیست ولی یه ذره عاقل ...

دوست عزیز چرا اینطوری میگی؟

بیماری وسواس میدونی چیه؟ 

شما رو یک نفر زوم کردی و مدام داری سرزنش و نصیحتش میکنی. 

امیدارم هیچ وقت وسواس تجربه نکنی ،مثل خوره به جون آدم میفته ،من گاز خاموش می کنم موقع بیرون رفتن دوب ...

شما وسواس فکری داری و مامانمم درگیره این مدل وسواس درحدی که زندگی همه رو فلج کرده.. درک میکنم.. هزاربارم بهش گفتیم بیا بریم دکتر نمیاد.. مادرمن هفتادسالشه پیرمون کرده ولی ایشون جوونه جا داره رو خودش کار کنه حالش خوب بشه

میفهمم چی میگی ولی نیمساعت باخودت خلوت کن بگو.. این اب الان هست اگه چندوقت دیگه نباشه با چی اب بشورم ...

مشکل بی ابی رو انداختی گردن من بقیه کشورا چیکار میکنن برا ما هم دلشون ب مردمشون یبار بسوزه یکاری بکنن.نمیخوام تعلیق شم ی چی بگم من اعتقاد ندارم 

کی گفته اب نیس الان تو دلسوز اب شدی برو یکاری کن اب باشه