2777
2789
عنوان

شماهایی ک وسواس ندارید خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفات ناراحتم کرده

من حرف بدی نزدم.. گفتم اگه کمی به فکر اینده خودت وبچه هات باشی.. رعایت میکنی.. نه فقط شما همه باید رعایت کنیم.. ببین من خودم قبلا دوش میگرفتم الان با یه سطل اب میشورم با یه سطلم تمام کلا چهل لیتر اب. دخترمم بیاد یه سطل بیشتر میشه شصت لیتر.. اتفاقی ام نمی افته.. اگه بهمون گوشزد کنن اب نیست.. کمتر مصرف کنیم ناراحتی داره..؟؟ اینکه کسی بهتون دوتا ظرف اب بده بگه مصرف کن تا اخرهفته شما چکار میکنی.. رعایت میکنی.. همه رو یه روزه مصرف کنی به نفعته یا ضررت.. ازمن دلگیر نباش.. برای خودت دل بسوزون.. 

من حرف بدی نزدم.. گفتم اگه کمی به فکر اینده خودت وبچه هات باشی.. رعایت میکنی.. نه فقط شما همه باید ر ...

ی سطل 😲من با ی سطل دستامو میشورم فقط مرسی از توجهت دیگ ریپ نزن

ازم دلگیر نباش.. من فقط یه حقیقت تلخ رو برات توضیح دادم

متاسفانه شما حال منو نمیفهمی.من با ی سطل اب چندشم میشه حموم کنم بد ببخشید بعد رابطه چجوری با سطل اب پاک میشید حمومو نمیشورید لباس زیرارو.

متاسفانه شما حال منو نمیفهمی.من با ی سطل اب چندشم میشه حموم کنم بد ببخشید بعد رابطه چجوری با سطل اب ...

حمومو کامل فرچه میکشم بعد دوتا کاسه اب میریزم.. من دوتا سطل اب سه بار سرمو شامپو میکنم.. سنگ پا.. شامپو بدن.. نرم کننده.. فقط که اب تمییز نمیکنه.. راه حل زیاده.. بعدم خودتون نابود میشی اینقدر بشوری بسابی.. الان اینقدر شستی همه جا تمییزه دیگه ده بار دیگه بشوری اونجا تمییزتر میشه یا خودت خسته میشی.. عمه های من اینقدر تمییزن.. ببین زندگیشون بوی گل میده یکیشون تاحدودی بایه بلاگر همکاری میکنه.. زندگیش اینقدر خوشگله.. ولی اب اولویتش نیست یه جایی اسپری اب.. یه جا دستمال نمدار.. یه جایی دستمال خشک.. الان یکیشون هشتاد سالشه بخدا عین بانو زلیخا اینقدر نازه.. همیشه بوی نون تازه و چایی تازه دم میده.. 

متاسفانه شما حال منو نمیفهمی.من با ی سطل اب چندشم میشه حموم کنم بد ببخشید بعد رابطه چجوری با سطل اب ...

من حال شمارو نمیفهمم شمام داری میگی هرکسی کم اب بریزه کثیفه.. حرفتون اصلا پایه واساس نداره..یه دوستی دارم مثل شماست.. یه بار رفتم خونش قشنگ هزارلیتر اب ریخت برا یه ناهار.. وتمام دیگه نرفتم..دلم سوخت برلی اونهمه اب که رفت شد فاضلاب.. به هرحال من برای حالتون دعا میکنم ارمش داشته باشین..