2777
2789
عنوان

چه جوری بعضی مادرا بچشونو کتک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 72 پست
چند سالشه؟از این که کتکش میزنی ناراحت نمیشی؟

نه سالشه چرا ناراحتم میشم کلا من همیشه عذاب وجدان دارم یعنی وقتی نخواد که بنویسه هیچ کاری نمیتونم بکنم میگه منو بکش ولی تکلیف ننویسم تازه یاد گرفته هی میگه حسش نیست 

مامان من خیلی میزد و میزنه 

مثلا دیروز واقعا بدون هیچ دلیلی اومد تو اتاقم و با مشت هی میزد بهونشم این بود که یه مدت اصلا درس نخوندم

اما اصلا ناراحت نیستم ازش و دورشم میگردم🗿 در مقابل زحمت زایمانم و اون عشقی که از وقتی بچه بودم تا الان بهم داد و گذاشت باهاش بزرگ شم هرچقدرم کتک بزنه هرگز ناراحت نمیشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حرف بود همشیکبار منو از پشت لباسم از یقه گرفت بلند کرد پرت کرد زمینیکبار برگه امتحانمو پاره کرد ...

چقدر شبیه پدربزرگ من بود 

مامانم کلاس اول بود میچسبوندش به ستون هی میزده تو گوشش بخاطر درس و نمره کم

حالا همین بشر نزاشت مامانم بره هنرستان

👊
اخه خیلی بی دقتی میکنه کلافه میشم دیگه ولی واقعا همینه که میگی

میفههم،ولی با داد زدن بدتر استرسی میشه،بزار تکالیفشو خودش انجام بده،شما فقط براش توضیح بده اگه جایی اشکالی داشت،و سعی کن بهش اعتماد به نفس بدی که مثلا تو از پسش برمیای و تشویقش کن 

چقدر شبیه پدربزرگ من بود مامانم کلاس اول بود میچسبوندش به ستون هی میزده تو گوشش بخاطر درس و نمره کمح ...

خدا نگذره ازشون 

منکه نمیگذرم روانی شدم رفت 

اگ خدایی هست ......

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
نه سالشه چرا ناراحتم میشم کلا من همیشه عذاب وجدان دارم یعنی وقتی نخواد که بنویسه هیچ کاری نمیتونم بک ...

بنظرت تو ذهنشون میمونه؟

برای جبران این کتک هایی که خوردن چیکار میشه کرد

اشکال نداره همین که رفتی بغلش کردی خوبه منم همینطورم کتک هم میزنم واقعا دست خودم نیست پسرم منو موقع ...

اوف دقیقا ۹۰ درصد عصبانیم زمان ریاضی هست که بی دقتی میکنه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
میفههم،ولی با داد زدن بدتر استرسی میشه،بزار تکالیفشو خودش انجام بده،شما فقط براش توضیح بده اگه جایی ...

اصلا نمیشه از پیشش بلند شم ریاضی رو اشتباه مینویسه بلد اما دقتش کمه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ایراد این سیستم اموزشی هست که عملا والدین رو درگیر کرده خدا لعنتشون کنه بچه ها باید تو همون مدرسه درس رو کامل یاد بگیرن و تکالیفشون رو بنویسن

خواهر خود منم کلاس دومه ریاضی هیچی یاد نمیگیره میاد خونه هیچی بلد نیست باید فیلم از گوگل براش پیدا کنیم باهاش یاد بگیریم و تمرین کنیم

سر مشق نوشتن هاش هم باید کلی تهدید و زور باشه

👊
مامان من خیلی میزد و میزنه مثلا دیروز واقعا بدون هیچ دلیلی اومد تو اتاقم و با مشت هی میزد بهونشم این ...

چه دختر ماهی هستی 

اما مادرتون حق نداره دست روت بلند کنه اینکه زحمت کشیده براتون درسته اما شما به خواست ایشون به دنیا اومدی پس دلیل نمیشه دست روت بلند کنه

اوف دقیقا ۹۰ درصد عصبانیم زمان ریاضی هست که بی دقتی میکنه

من از خیلی از مادرای دور و اطرافم پرسیدم در مورد بچه هاشون ۹۹ در صد پسراشون اذیت میکنن اونم موقع ریاضی حتی دختر دایی خودم که اینقدر آروم و متینه هی پسرم رو میزنم دست خودم نیست نمینویسه اصلا باورم نشد یا دوست خودم میگه چیکار کنم با پسرم که تکلیف نمینویسه 

ایراد این سیستم اموزشی هست که عملا والدین رو درگیر کرده خدا لعنتشون کنه بچه ها باید تو همون مدرسه در ...

اینم حرفیه من کلی خرج مدرسه دخترم کردم بازم بعضی مسئولیت ها گردن ما هست 

ایراد این سیستم اموزشی هست که عملا والدین رو درگیر کرده خدا لعنتشون کنه بچه ها باید تو همون مدرسه در ...

من همیشه فکر میکنم مشکل از بچه ی منه بی دقته صحبت میکنه حواسش جمع نیست که سرکلاس چیزی یاد نمیگیره

اما به قول شما واقعا همینه

بچه ها انگاری سر کلاس یادنمیگیرن تازه میان خونه باید یادشون داد