2777
2789
عنوان

چه جوری بعضی مادرا بچشونو کتک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 72 پست
عزیزم میگن داد زدنم همون تاثیر بدی که کتک زدن داره،رو روان بچه میزاره.پس لطفا دادم سعی کن نزنی

اخه خیلی بی دقتی میکنه کلافه میشم دیگه ولی واقعا همینه که میگی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یک چیزی میگم و دیگه بیشتر نمیگم

خودتونو سرزنش نکنید دیگه کاریه ک شده ولی

بچه ها کاملا یادشون میمونه سر درس دادن بهشون چه رفتاری نشون دادین 

ب دل میگیرن

خب البته ما ک معلم نیستیم صبر معلمی داشته باشیم

اما اگر نمیتونیم هم بهتره کارو بسپریم به فرد دیگری بجای اینکه داد بزنیم 

درکل ممنون ک بفکر بچه هستی و ازش عذرخواهی میکنی این هنر عذرخواهی رو خیلی مادر پدرا اگر داشتن کینه ها برطرف میشد و خیلی رابطه بهتری با فرزندانشون برقرار میکردن

البته فقط عذرخواهی کافی نیست دیگه اینکارو نکنین ولی میتونم درک کنم کاملا بالاخره پیش میاد

Oh baby

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آروم باش عزیزم

ارومم 

فقط یادم افتاد باز بگم بابا الهی خدا ازت نگذره منکه نمیگذرم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
اروممتو نمیتونی درک کنی من کلاس چهارم از ترس بابام میرفتم زیر میز قایم میشدم و دیگ نمیتونستم تا مسئل ...

باباها گاهی عجیبن

من کلاس دوم بود بابام بهم گفت خنگ و دعوام کرد و سرم جیغ زد.. همیشه بهش خواستم خودمو ثابت کنم..کارنامه هام ۲۰ میشد بهش نشون میدادم میگفتم ببین خنگ نیستم

بعد ۱۶.۱۷ سال الان که شکست خوردم هنوز حرفاش یادم میاد و میگم شاید حق باهاش بوده..البته کلا زیاد بهم میگفته خنگ و ایکیو

👊
اره اونم دختر من که خیلی حساس هست فکر کنم این صحنه همیشه تو ذهنش بمونه الان خیلی ناراحتم اصلا دلم آش ...

حالا عذاب وجدان نگیر ولی سعی کن با رفتار درست،از این ببعد براش جبران کنی،انشاالله اینارو فراموش میکنه

من امروز پسرم و. زدم عادت کرده چیزی رو میخواد جیغ میزنه و خودش رو میزنه چک به خودش. منم قاطی کردم دی ...

ببین نزار دست روش باز بشه یکبار بزنی بازم تکرار میکنی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
باباها گاهی عجیبنمن کلاس دوم بود بابام بهم گفت خنگ و دعوام کرد و سرم جیغ زد.. همیشه بهش خواستم خودمو ...

کاش حرف بود همش

یکبار منو از پشت لباسم از یقه گرفت بلند کرد پرت کرد زمین

یکبار برگه امتحانمو پاره کرد پرت کرد تو صورتم 

فریاداش کتکاش بماند

الهی خیر نبینه الهی زجرکش بشه منکه نمیگذرم ازش

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

من همین خاطره رو از پدرم دارم حلالش کردم خدا رحمتش کنه ولی هنوز بعضی موقع تو خلوتم گریه میکنم میگم منکه سنی نداشتم  انگار روحم اسیب دیده تو رو خدا نزنش ادم خاطرات تلخ بچگیش هیچ وقت یادش نمیره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
۹ سالشه..به مادر شوهرم گیر داده بود شکلات میخوام اونم نمیداد به زور میداد به بچه زر زروی جاریم..اینم ...

نزنش خاطره منو بخون

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
یک چیزی میگم و دیگه بیشتر نمیگمخودتونو سرزنش نکنید دیگه کاریه ک شده ولیبچه ها کاملا یادشون میمونه سر ...

متاسفانه دخترم با وجود اینکه خیلی باهوشه اما بی دقته همین خیلی اذیتم میکنه باعث میشه دیکه کنترلمو از دست بدم اما خودم خیلی با حرفاتون موافقم باید یه فکری کنم سر اینکه کاهی داد میزنم