2777
2789
عنوان

چه جوری بعضی مادرا بچشونو کتک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 72 پست
منم دقیقا همین مشکل رو با بچم دارمو عذاب وجدان خفم میکنه مدام میگم پس فردا که من مردم چه خاطرات مزخر ...

اره دقیقا همین نصف دعوای منو شوهرم سره همین پسرمه که اذیت میکنه هی میگه ولش کن مگه میشه بذارمش به امون خدا حالا اون یکی پسرم ماشالله با دوستاش رقابت میکنه هم تکلیفشو مینویسه هم درسش عالیه

چه دختر ماهی هستی اما مادرتون حق نداره دست روت بلند کنه اینکه زحمت کشیده براتون درسته اما شما به خوا ...

وقتی ادم عصبی بشه یه سری کارایی میکنه که غیرارادیه 

بچه شماهم اصلا تو دلش نمیمونه چون میدونه درکل چقدر مامان مهربونی هستی 🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از خیلی از مادرای دور و اطرافم پرسیدم در مورد بچه هاشون ۹۹ در صد پسراشون اذیت میکنن اونم موقع ریا ...

خواهش می‌کنم نزنش عزیزم میدونم خیلی آدم عصبی میشه اما وقتی بزنیش بیشتر لج میکنه کار خراب تر میشه نزار دست روش بیشتر باز بشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

نه عزیزم صدالبته که نمیشه به حال خودش رهاش کرد،ولی به استارترم گفتم که اول خودت هر چند بار که بچه یاد میگیره،باهاش تمرین کن،و بعد دو رادور نظارت کن،نه که بشینی بالاسر بچه و بخوای با داد بهش حالی کنی،اینجوری بدتر مغزش قفل میشه

وقتی ادم عصبی بشه یه سری کارایی میکنه که غیرارادیه بچه شماهم اصلا تو دلش نمیمونه چون میدونه درکل چقد ...

مرسی عزیزم امیدوارم مثل شما قدر شناس باشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اینم حرفیه من کلی خرج مدرسه دخترم کردم بازم بعضی مسئولیت ها گردن ما هست

عزیزم الان کاردستی آزمایش علوم نقاشی پاکنویس پسرامون خودم انجام میدم معلما گفتن مثلا معلم گفته من سوال و جواب میدم خودتون یا چاپ کنید یا بنویسید واسه بچه ها یا نقاشی اگه موضوعش سخت باشه من خودم میکشم یا کاردستی هم همینطور

خواهش می‌کنم نزنش عزیزم میدونم خیلی آدم عصبی میشه اما وقتی بزنیش بیشتر لج میکنه کار خراب تر میشه نزا ...

نه عزیزم من یه بار که بزنم پیشه خودم صدباره جلو خودمو رو میگیرم  این داد زدن رو هم دارم کنترل میکنم

منم همینم همش میگم خوش به حال زن همسایه که شوهرش مسئولیت درس دادن و نظارت تکالیف بچه هاشو قبول کرده مثلا از کار میاد استراحت که میکنه بعد از ناهار پسراشو میزاره تکالیفشو رو بنویسن درس میپرسه املا میگیره زن همسایه راحت برا خودش اینقدر ریلکسه میگه من بلد نیستم دیگه شوهرم قبول کرده به بچه ها برسه 

عزیزم الان کاردستی آزمایش علوم نقاشی پاکنویس پسرامون خودم انجام میدم معلما گفتن مثلا معلم گفته من سو ...

به ما هم کاردستی زیاد میدن هر هفته کاردستی دارن

اره اونم دختر من که خیلی حساس هست فکر کنم این صحنه همیشه تو ذهنش بمونه الان خیلی ناراحتم اصلا دلم آش ...

من بچه ام ۳ ماهشه اون روز ی لحظه از دهنم دررفت چون صب تاشب یوقتایی بی دلیل گریه میکنه چون بغل میخاد.. بعدش بد پشیمون شدم کلا باخودم میگم‌ماادما روانی شدیم دیگ بچه اوردنمون چی بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

فردا یه کادو براش بخرم از دلش دربیارم خودم حالم بد

شما ک وضع مالیت خوبه درهفته دوروز معلم براش بگیر یکی ام بگو بیاد خونتو تمیز کنه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اروممتو نمیتونی درک کنی من کلاس چهارم از ترس بابام میرفتم زیر میز قایم میشدم و دیگ نمیتونستم تا مسئل ...

اون همه رنج و عذاب و سختی ، ننیجه ی درسی داشت ؟ منظورم اینه از درس به جایی رسیدی ؟

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊