2777
2789
عنوان

چه جوری بعضی مادرا بچشونو کتک میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 72 پست
مامان من خیلی میزد و میزنه مثلا دیروز واقعا بدون هیچ دلیلی اومد تو اتاقم و با مشت هی میزد بهونشم این ...

شما مشکل داری عزیزم 

یا مهر طلبی یا مازوخیسم 

وگرنه زایمان و... اینا رو هر آدمی یه ذره فکر کنه می‌فهمه وظیفشون بوده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه دختر ماهی هستی اما مادرتون حق نداره دست روت بلند کنه اینکه زحمت کشیده براتون درسته اما شما به خوا ...

چقدر آگاهی کمه تو این کشور که باعث بشه شما به همچین آدمی که صد در صد مشکل مهر طلبی داره یا خود آزاری بگید ماه 😑💔

همه مادرا عذاب وجدان میگیرن و کسی الکی دست رو بکش بلند نمیکنه و اینکه شما داد زدی و یکی هم کتک زد دی ...

من نگفتم خوبم قطعا همون داد زدن هم کار خوبی نیست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چقدر آگاهی کمه تو این کشور که باعث بشه شما به همچین آدمی که صد در صد مشکل مهر طلبی داره یا خود آزاری ...

چه ربطی به آگاهی داره منم گفتم کار مادرشون هیچ جوره درست و قابل توجیح نیست که بچشو میزنه اما اینکه این دختر قدر زحمت های مادرشو میدونه و مثل خیلی ها با پرویی نمیگه وظیفت هست هرکاری کردی قابل تقدیره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بر اساس زندگی خودت که ریختی تو دایره باید بگم خیلی از مادرها رفاه شما رو ندارن و تو سختی بچه خودشون ...

هرجوری باشه دلیل نمیشه دست رو بچه بلند کنی من الان حوصله ندارم پس یدونه بچه میارم فقط همونو سعی می‌کنم خوب بزرگ کنم تازه من میدونم خیلی جاها براش کم هم‌گذاشتم

چه ربطی به آگاهی داره منم گفتم کار مادرشون هیچ جوره درست و قابل توجیح نیست که بچشو میزنه اما اینکه ا ...

خب همین نشونه اینه که شما آگاهی ندارید به موضوعات روانی 

عزیزم این دختر خانم قدر زحمت های مادرش رو نمیدونه چون اصلا مادری که اون رفتارا داشته باشه مادر حساب نمیشه دیگه ! 

این دختر خانوم نمونه هاش رو دیدم که یا مشکل مهر طلبی داشتن یا خودآزاری متاسفانه یا هم توجیه بیخود 

و قطعا و صد در صد وظیفه مادر اینه که کتک نزنه بچه ای که خودش به این دنیا دعوت کرده رو 

سلام عزیزم ببخشید تاپیک های تزریق فیلر تون رو خوندم ولی چون قفل بودن نتونستم سوالمو بپرسم‌ 

میشه ازتون بپرسم اسم کلینیکی که توش تزریق فیلر انجام دادید ، چیه ؟ 

اگه میشه اسم کلینیک رو بگید ممنون میشم❤️

✨️🍁

سلام عزیزم ببخشید تاپیک های تزریق فیلر تون رو خوندم ولی چون قفل بودن نتونستم سوالمو بپرسم‌ میشه ازتو ...

سلام عزیزم کیلبنیک ام بیوتی مارال دیاری