2777
2789
عنوان

واقعا سایت چرت و مزخرفیه

1213 بازدید | 100 پست

با قوانین چرت و مزخرف فقط میشه تاپیک شوهر و مادرشوهر زد فقط هم فکر تبلیغاتن تا فکر کاربرا 

خانمی که تو تاپیک من نینی یار تگ کردی الان بهت مدال طلا دادن؟

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقده ای بود ولش کن منم جوابشو دادم ریپ نزد😏

واقعا من نمفهمم من الان کجای تاپیک من مشکل داشت طرف کامنت اونجوری می‌ذاره تقصیر من نیست که بعدشم ایشون خودش رو حتما خیلی پاک و معصوم می‌دونه 

نمیدونم تاپیکت چی بود ولی خیلی از کاربرای سایت فکر میکنن مریم مقدسن 

واسه همینم وقتی میبینن یکی یه حرفی میزنه که توی تصوراتشون هم قابل قبول  نیست سریع گزارش میدن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
واقعا من نمفهمم من الان کجای تاپیک من مشکل داشت طرف کامنت اونجوری می‌ذاره تقصیر من نیست که بعدشم ایش ...

عزیزم الان موضوع خودتو سرچ کنی تو گوگل نینی سایت قبل ۱۴۰۲ ازین تاپیکا زیاد داشت ، ولی الان هرچی میزنن میترکونن 

مریضن 

دقیقاااا موافقم تاپیک راجب کار و درس میزنی،پرنده پر نمیزنه ولی کافیه واژه مادرشوهر بنویسه طرف،چندهزا ...

دیگه عادت شده بجز مادر شوهر و خواهر شوهر و شوهر تاپیک دیگه ای نمیشه زد 

واقعا من نمفهمم من الان کجای تاپیک من مشکل داشت طرف کامنت اونجوری می‌ذاره تقصیر من نیست که بعدشم ایش ...

خودتون میتونید بگید هرچیزی نذارن 

محتوای تاپیک داشت بدتر میشد 

کسی خودشو پاک نمیدونه ولی لازم نییت بیان گناهاشونو بگن اصلا این کار افتخار به گناه هست و از خود گناه بدتره