2777
2789
عنوان

امشب میخوام تمومش کنم 🥲

212 بازدید | 25 پست

میخوام بهش بگم وقتی تو رابطه با تو ام احساس میکنم دارم به پدر مادرم خیانت میکنم

اونا کلیییی محبت و توجه و هرچیزی به من میدن که من دور از چشمشون با یه نامحرم دوست باشم این انصاف نیست واقعا

و اینکه توی این مدت دوهفته و خورده ای که صحبت میکنیم تقریبا هیچ احساسی توی من بوجود نیاورده جز اینکه باعث شده اکس سمی ام رو فراموش کنم

چیکار کنم بنظر شما ؟!؟🥲

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با اکست بودی احساس گناه نمیکردی؟

نه چون اونو خانواده ام کاملا خبر داشتن

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اگر واقعا این چیز ها رو رعایت میکنی آفرین ادامه نده واقعا این رابطه های دوستی سر انجامی جز ضربه خوردن بیشتر دختر نیست

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
چطو با اکست این احساسو نداشتی

نه چون اونو خانواده ام کاملا از همه چی خبر داشتن

منم از این حرفا زیاد زدم ولی هنوز کات نکردیم 😂🙂 ۱ سال بیشتر چند ماه ی بار سر این باهاش کات میکنم

وای منم همینه از اول اصلا نمیخواستمش اونقدر اصرار کرد قبول کردم یکماه باهاش درحد آشنایی بمونم ولی میخوام زود تر تمومش کنم

آفررررین اگه فکر میکنی درستش اینه دمت گرم البته بستگی به سن و سال داره معمولا برای سن بالا این منطق ...

نه سنم زیاد نیست

اگر واقعا این چیز ها رو رعایت میکنی آفرین ادامه نده واقعا این رابطه های دوستی سر انجامی جز ضربه خورد ...

آره منم اصلا نه وقتش رو ندارم نه فضاش رو