2777
2789
عنوان

واقعا سایت چرت و مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تاپیکت چی بود ولی خیلی از کاربرای سایت فکر میکنن مریم مقدسن واسه همینم وقتی میبینن یکی یه حر ...

دقیقا این خانمم فکر میکرد خیلی پاکه و مریم مقدسه

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

عزیزم الان موضوع خودتو سرچ کنی تو گوگل نینی سایت قبل ۱۴۰۲ ازین تاپیکا زیاد داشت ، ولی الان هرچی میزن ...

خدا شفاشون بده 

عزیزم الان موضوع خودتو سرچ کنی تو گوگل نینی سایت قبل ۱۴۰۲ ازین تاپیکا زیاد داشت ، ولی الان هرچی میزن ...

از ترسش همه تاپیک هاشم قفل کرده طرف نیاد قهوه ایش کنه

وهمینطور ملت دارن مثل آدم نظر مینویسن،یه روانی میاد دعوا راه میندازه طرف تعلیق میشه

دقیقا هزار بار برای خودم پیش اومده

دقیقا این خانمم فکر میکرد خیلی پاکه و مریم مقدسه

ما توی دوران مدرسه یه همکلاسی داشتیم همیشه مبصر میشد 

بعد هر چی میشد میرفت لو میداد🤣 الان هر کی رو توی سایت اینجوری ببینم میگم توی دوران مدرسه گیر کرده 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دقیقاااا موافقم تاپیک راجب کار و درس میزنی،پرنده پر نمیزنه ولی کافیه واژه مادرشوهر بنویسه طرف،چندهزا ...

👍 وای دقیقا من تاپیک کار و درس میزنم ( کنکوری نیستم ) تاپیکام کلی هست هیچکس نمیاد با اینکه هر کس تجربه ای داره ولی کسی کمک نمیکنه

👊
خودتون میتونید بگید هرچیزی نذارن محتوای تاپیک داشت بدتر میشد کسی خودشو پاک نمیدونه ولی لازم نییت بیا ...

همین زنه بود که گزارش زد ، متاسفم برات بیا اینم جایزت 🏆

عزیزم تو اصلا در جایگاهی نیستی که بخوای کسی رو نصیحت بکنی ‌اونقدر پاک مومن و صادق بی گناه هستی تو زندگیت که کسی رو بخوای مورد نقد قرار بدی ؟ هروقت بودی میشدی پیامبر اونوقت بیا بگو ماهم میگیم چشم 

خودتون میتونید بگید هرچیزی نذارن محتوای تاپیک داشت بدتر میشد کسی خودشو پاک نمیدونه ولی لازم نییت بیا ...

خانم فاطی کماندو من چه بگم چه نگم طزف کامنتش رو می‌ذاره و من نگفتم تو تاپیکم راجب شیطونی های رابطتتون بگید که بعدشم الان خیلی خوشحالید که گزارش زدید نینی یار تگ کردید تاپیک من. ترکید الان بهتون کاپ طلا دادن ؟ الان احساس میکنید مریم مقدسید نذاشتید کسی از این جور چیزا بگه ؟