2777
2789
عنوان

واقعا سایت چرت و مزخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 100 پست
ما توی دوران مدرسه یه همکلاسی داشتیم همیشه مبصر میشد بعد هر چی میشد میرفت لو میداد🤣 الان هر کی رو ت ...

ماهم داشتیم گوشی اوردیم واسه جشن که عکس یادگاری بگیریم رفت لو داد اومدن همه فیلم و عکسارو پاک کردن اونم مثل این همش قانون قانون میکرد 

درسته ولی خودتم که پاچه خواری میکنی ادم خوبی نیستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیشب یکی از تناسخ تاپیک زد ترکیدمن چند سال پیش دلم گرفته بود داشتم میگفتم نماز نمیخونم با خدا قهرم م ...

قوانینش کاملا مزخرفه انگار مال احد بوقه جالبه طرفداری هم بکنی بازم تغلیفت می‌کنن چون می‌خوان سایت نرو هوا و همچنان تبلیغ کنن

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

👍 وای دقیقا من تاپیک کار و درس میزنم ( کنکوری نیستم ) تاپیکام کلی هست هیچکس نمیاد با اینکه هر کس تج ...

خیلی تلخه واقعا 

اینکه آدم به کمک و راهنما نیاز داشته باشه،ولی جواب ندن 

با اینکه تو این سایت آدم تحصیل کرده یا در کل شاغل کم نداریم 

ولی نمیان یه مشاوره بدن یا حداقل در حد چند خط نظرشونو بگن 

یادته تو مدرسه یکی برمیگشت میگف خانوم امروز امتحان داریم؟این از اون دسته ادماسس😂

صد. در صد از اون پاچه خوار تره

ما توی دوران مدرسه یه همکلاسی داشتیم همیشه مبصر میشد بعد هر چی میشد میرفت لو میداد🤣 الان هر کی رو ت ...

دقیقا 

من اصلا نکردم اینکارو تو تاپیک اون یعنی الان من دوبار نی نی یار تگ کنم اسی تعلیق میشه؟

نه جواب سوالت رو دادم ، برای شما احتمالا چون با شما گفت و گو داشت فک میکنه شما براش گزارش زدی 

میگم بچه ها از کجا میفهمید کی گزارش زده ؟چند روز پیش یکی گیر داده بود به من که تو گزارش زدی من تعلیق ...

این گزارش نزده بود نینی یار تگ کرده بود.