خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
آدمی هستی که به شدت وقتت رو هدر میدی مودی هستی خیلی هم احساساتی ولی بی ثبات
هدفمندم نیستی
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی
دو تا کاربری دیگه جز این کاربری دارم ❤️ عاشق شوتی سوارا و اسکورت بار های لرستانم❤️ در پناه خدا باشن❤️ (مخصوصا رو بچه های خرم اباد خیلی حساسم😂❤️ هرچند به هرکی هم بدی کرده باشن ولی من بازم دوسشون دارم مثل داداشای گلمن❤️) ❤ هرچند هرکی هر طرز فکری درباره اونا داشته باشه( شوتی سوارا و اسکورتاشون) ولی نظر من اینه ❤ ( اگر میخواهی ی لفظ و کلمه بد رو به ی قوم شهر و یا فرهنگ تعلیم بدی با من صحبت نکن کاربر عزیز) (مردای داخل نی نی سایت همه به ظاهر مردن ولی در واقع یا پرنسس یا نَر هستن حالا از هر شهر و یا قومی که میخوان باشن)و ( البته به جز اون برادرانیکه بخاطر بچه داریمجبورن عضو سایت بشن 🤍 ) (دوست عزیزم پرانتز دوم رو با سوم قاطی نکن اونا با هم فرق دارن ) در آخر من ستایشم جابجا شد دختری از تبار لر و ایل زنگوا تو خانواده ی آدم دیگه ولی اینجا هم فرق دارم راستی اگه با تاپیکام حال نمیکنی و میخوای مخبری خبر چینی خبر کردن نی نی بار بدون دلیل و با جمله های مسخره کنی از تاپیک برو بیرون داخل تاپیک من با کسی دهن به دهن نشین با من صحبت کنین