2777
2789
دختر بهتر میدون مادرش چی میخواد

منم میدونم عزیز

ولی خب اگه همه پول میدن مثلا با جاری و خواهرشوهرش سه تایی برن واسه مادر شوهرشون کادو بخرند نه اینکه همه پول بدند ولی فقط نظر یک نفر ملاک باشه

البته این نظر منه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونین همتون پول کادو بدین

خودش با سلیقه خودش بخره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

منم میدونم عزیزولی خب اگه همه پول میدن مثلا با جاری و خواهرشوهرش سه تایی برن واسه مادر شوهرشون کادو ...

یک هدیه است برای یک فرد دیگه که یک نفر میخره از سمت همه بهش میدن

ادم لازم نیست همه چی رو کنترل کن

خب طرف بهش احتیاج داشته باشه براش دلچسبترمثلا من ۱۰ تا قندون دارم یه دونه قوریکدومو هدیه بگیرم خوشحا ...

خب من طبق تفکرات و رسومات خودمون میگم عزیز

ما مثلا یه چیز شخصی میگیریم لباس یا مثلا کیف

و اینکه من میدونم خونه ی مادر شوهرم چه چیزی کم و کسر هست ولی ظرف و ظروف نمیگیریم

من خواستم مثال بزنم که خواهر شوهرت اینکارو میکنه؟

منظورم من اینه که به نظر من هر کس کادوی خودش رو بده بهتره

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

یک هدیه است برای یک فرد دیگه که یک نفر میخره از سمت همه بهش میدن ادم لازم نیست همه چی رو کنترل کن

باشه گلم شما دنگتو بده خواهر شوهرتون برای مادر شوهرتون کادو بخره

بچه ها چقدر سخت زندگی می کنید

مادر و دختر قطعا از سلیقه و علاقه هم بهتر خبر دارن.

با یه تومن هم به جز لباس چیز خاصی نمیشه گرفت

اونم معلوم نیست مادر بپسنده یا نه

بده خواهرشوهرت خودتو راحت کن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

ما هم روی هم میزاریم

مثلا پارسال برای مادربزرگم همه پول گذاشتیم گوشی گرفتیم

اتفاقا دیروز هم داشتیم فکر میکردیم براش کاناپه بخریم روش راحت بشینه

برای مادرمم منو برادرم پول میزاریم با هم میخریم

برادرم البته پول میریزه و من میگیرم

بچه ها چقدر سخت زندگی می کنید مادر و دختر قطعا از سلیقه و علاقه هم بهتر خبر دارن.با یه تومن هم به جز ...

بله عزیزم درست میگید ولی هر کس نظر و رسم و رسوماتی داره

استارتر هم از ما نظر پرسید و هر کس کارایی که انجام داده رو میگه ولی اگر کسی نظرش مخالف نباید بهش پرید