2777
2789
عنوان

کی و کجا برای بار اول برخلاف میل شوهرتون عمل کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 55 پست
همیشه ناهار می زارم ببره سرکار یه بار از دستش ناراحت بودم درست نکردم صبح که متوجه شد قیافش رفت تو هم ...

شوهرم هنور با من حرف نمیزنه.

قهره‌

تو شوکه.اصلا باورش نمیشد که بازم اون خوبی رو در حقش نکنم.

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

خودشون کشت با دوستام سفر نرم 

حتی گفت طلاقت میدم

منم داشتم رفتم خیلی شیک برگشتم آب از آب تکون نخورد

الان برای سفر بعدی برنامه میچینم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم هنور با من حرف نمیزنه.قهره‌تو شوکه.اصلا باورش نمیشد که بازم اون خوبی رو در حقش نکنم.

کنجکاوم بدونم چیکار 😆

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

برای همسر سابقم مادری می کردم ...یه روزم گفت نمی خوامت دلم و زدی ...به خاطر خوب بودن زیادی دلش و زدم

الانم‌همین شده بودم

امروز میگه تو منو درک نمیکنی

گفتم اتفاقا تازه دارم درک میکنم.

دوست دارم فقط زن باشم.

دیگه دوست ندارم وارد حیطه کارهای تو بشم.

من اگه خودم بخوام چای بخورم یک لیوان هم براش می ریزم و گرنه برنامه های خودم اولویت است

منم تازه همین شدم

اصلا باورش نمیشه.

بعد مدتی سکوت.

بهم پیام داد تو آبروی منو بردی

بخدا من کار بدی نکردم.

فقط دیگه در حقش خوبی بیش‌از حد نکردم.مادری نکردم

اسی میگی چه کاری انجام ندادی یا بریم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

من اگه خودم بخوام چای بخورم یک لیوان هم براش می ریزم و گرنه برنامه های خودم اولویت است

من اصلا از اولش خوابالو بودم هیچ وقت واسش صبحونه نذاشتم

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

منم تازه همین شدماصلا باورش نمیشه.بعد مدتی سکوت.بهم پیام داد تو آبروی منو بردیبخدا من کار بدی نکردم. ...

نمیدونم چیکار کردی فقط بگم همونطور ک ذره ذره عادتش دادی ب کارایی ک براش کردی باید ذره ذره هم دست از اون کارا برمیداشتی 

منم تازه همین شدماصلا باورش نمیشه.بعد مدتی سکوت.بهم پیام داد تو آبروی منو بردیبخدا من کار بدی نکردم. ...

نمیگی چیکار کردی؟ 😑😬😬

زندگی را دوست دارم.. مـــادرم را بیشتر❤❤❤

نفهمیدم چیکار نباید برا شوهر بکنیم من الان ماساژش میدم ازش ماساژ می‌خوام انجام میده که یعنی ماساژ ندم 😕🤣🤣مشاوره دلیل قهرتونه خواااب واضح بگو چه کار میکردی تو اگه کاریم بکنی برا زندگیته یا از اول شروع نکن یا بی منت پیش برو عزیزم کسی نگفته چون به بقیه می‌رسی باید از خودت بزنی و به خودت اهمیت ندی که