2777
2789
عنوان

یه معلم کمکم کنه تورو خدا

34 بازدید | 1 پست

من شرایطم پیچیده است 😂

من دوسال از درس دور بودم

الان مخاستم بپرسم امسال نهایی رو بتونم جمع کنم برا کنکور ۴۰۶ آماده میشم ؟

من واقعیتش دو سال از درس دور بودم و الان تصمیم دارم که شروع بکنم و فکر میکنم که برا هر کار شروع کردم مهمه سن و سال و اینا همش بهونه هست ولی اینکه با یه آدم درست مشورت بکنیم و مسیر درست رو انتخاب بکنی شاید یکم زمان ببره ولی به هر حال تو میدونی که به چیزی که میخوای میرسیم

من تصمیم دارم که درس بخونم و توی تصمیم من خیلی جدی هستم ولی منتها آدمی که خب خیلی خوب بتونه راهنمایی بکنه رو پیدا نکردم و فکر میکنم یعنی احساسم اینه که من میتونم از چیزی که الان هستم بهتر باشم بهتر بشم و به چیزایی که واقعاً خوب حالا لیاقتشو دارم برسم که الان بگم من میخوام برم پیام نور یا آزاد و اینا اگه میخواستم برم که خب خیلی وقت پیش میتونستم برم ولی خب هدفم اینه که من واقعاً به چیزی که حقمه برسم

برای این راه هم مشاور زیاد دیدم یا هزینههاشون خیلی بالا بود یا اونجوری که من میخواستم نبودم من میخواستم که امسال رو برای نهایی بخونم که انشالله معدل ۲۰ داشته باشم و بعد اینکه برای ۴۰۶ یعنی هدف اصلیم کنکور ۴۰۶ هستش که بتونم اون رشته دلخواهم را قبول بشم

اکثرا مشاوران میگن که نه شما باید برای کنکور بخونیم ولی من وقتی میدونم پایم ضعیفه و دو سال از درس دور بودم عقلم میگه که تو بشین نهاییتو جمع کن که ۶۰ درصده و بعد میتونی کنکور جمع کنی

ماشالله نهایی هر سال داره بدتر میشه و هرچی زودتر بتونم جمعش بکنم خیلی بهتره

امسال باید آموزش ببینم این زمان باقی مونده رو تا سطح علمی یکم رشد کنم آروم آروم برم جلو و گ ن اگه بخوام حواسم روی کنکور نهایی دوازدهم و یازدهم باشه و منابع فرهنگیان آیا شدنیه

شدنی هست ولی آدم خدش رو مخاد من نمتونم اونجوری یکم استرس هستم باید ریلکس برم تا پیشرفت کنم کنکور زمان مخام آدم ک یه شبه نمیرسه ولی خب کسی منو درک نمیکنه چی میگم ....🥀😑