2777
2789
عنوان

کی و کجا برای بار اول برخلاف میل شوهرتون عمل کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 55 پست
کنجکاوم بدونم چیکار 😆

بمن گف بیا بریم وام برداریم.

گفتم من اصلا حوصله وام‌ندارم

ضامن خاستی میشم.

بعدپری روز منو برد بانک در عمل انجام شده قرار داد.منم زیر بار نرفتم.انقد کفریه 

میگه ب من نمیدن.لازم دارم.

منم گفتم همینجوری دوستت دارم.برام مهم نیست اون‌وامو بگیری یانه

بخدا انقد ازین خوبیا براش کردم.اصلا به چشمش نمیاد.بعدش قسطم نمیده بخدا.میکنه تو پاچه خودم.ب بهونه‌اینکه منوتوزنوشوهریم.وام ها هم برای خودشه.ن ک بگی ماشینی چیزی بخره

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

آخ  آخ   آخ

داغ  دلم تازه شد

یک خانم  تو  فامیل ما بود لقمه خودش نمی خورد می زاشت دهن شوهرش

هر سال برای شوهرش تولد می گرفت 

طولانی میشه بگم  چه کارها که نمی کرد

شوهره یک روز بی مقدمه  طلاقش داد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشون کشت با دوستام سفر نرم حتی گفت طلاقت میدممنم داشتم رفتم خیلی شیک برگشتم آب از آب تکون نخوردالا ...

به نظر من و طبق تجربه ی خودم درین حد طرفو ادم حساب نکردن خوب نیست و ممکنه تا اخر عمر یادش نره وکینه بگیره،گرچه خودم زن توسری خوری نیستم و طبق میل خودم خیلی کارا رو میکنم ولی سعی میکنم معمولا حدو نگه دارم،بیین شوهر من سالای اول زندگی مشابه این کار تو با من میکرد البته مسافرت نره ولی خیلی پیش میومد که بدون من بره جایی یا کاری کنه هنوز من ازش کینه دارم و یادم نمیره و خیلی رو رابطمون اثر گزاشته

منم خیلیی کارا برای شوهرم کردم که نباید میکردم.‌‌..دیگه کار به جایی رسیده که حتی پسرمو چون من بهش گفتم ببرش حموم..برد حموم اما انقدر بعدش عصبی بود ودعوا راه انداخ زورش اومد که چرا من گفتم..وگرنه قبلا برده..کلا اشتباه هم اینه که شوهرم رو میزارم الویت...ولی دیگه میخوام خودم رو بزارم تو الویت

نمیدونم چیکار کردی فقط بگم همونطور ک ذره ذره عادتش دادی ب کارایی ک براش کردی باید ذره ذره هم دست از ...

نمیشد.

بعصی کارا میشه این نه.

نمیتونم خودمو بدبخت کنم که خاهر

نفهمیدم چیکار نباید برا شوهر بکنیم من الان ماساژش میدم ازش ماساژ می‌خوام انجام میده که یعنی ماساژ ند ...

من کلا ندیده گرفته شدم

بخدا چندسال حتی ی لباس خوب نپوشیدم

آخرش انقد ادیتم کرد صدام درومد.اومد بمن گفت مگه چیکار کردی انقد منت میکنی

همونجا گفتم قسم‌میخورم دیگه خوبی نکنم تو این‌موارد

منم تازه همین شدماصلا باورش نمیشه.بعد مدتی سکوت.بهم پیام داد تو آبروی منو بردیبخدا من کار بدی نکردم. ...

ببین من تو خونه قهرم هستیم چای و غذام به راهه خدارو شکر یخچالو در می‌کنه ...قهرم باشیم سر سفره اول به بچه ها میگم برا بابا غذا میکشم بعد شما ....حتی قهرم باشیم ولی رو برا تکی نمیارم که به سینی و استکانای توشه میارم میزارم جلوش میخوریم دلیلی ندارد این کارار انجام ندم پرو میشه 

آخ آخ آخداغ دلم تازه شدیک خانم تو فامیل ما بود لقمه خودش نمی خورد می زاشت دهن شوهرشهر سال برای ...

مشاوره بمنم همینجوری گفت

بخدا چندماهه شروع کردم لباس میخرم

براخودم

اهمیت میدم

انقد عجیبه براش.همش میگه چقد خوب شدی.

خوب کردی خریدی

ولی هنوزم تو شوکه.مبگه جطور دلت اوند پول دادی

با وام چیکار. می‌کنه مگه

برا کار خودش سرمایه میکنه

بخدا اگر من ازش سودی ببینم.همش میگه قسط دارم.چک دارم.پول ندارم.

فقط نقشه میکشه برا درآمد من