gol83sa مدیر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 عنوان حس شیشمم نسبتا خوبه سوالی داشتین بپرسین | مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 101 پست سوالاتونو بپرسین جواب میدمفقط لطفا برا حاجتم صلوات یا حمد یا هرچی دلتون میخواد بفرستین 🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔 1404/09/05 | 18:41 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1313fatemeh عضویت: 1404/05/21 تعداد پست: 1922 عشقم برمیگرده؟ کی؟ حسش بهم چیه؟ ماه تولدم برات حمد میخونم کاربر جدید نیستم از ۱۴۰۲ اینجام دوستان کلی دوست دارم اینجا شناسایی شدم ولی 🥲
شبگرد۱ عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 322 داره ولی هنوز اونقدر عمیق نیست ولی حس خوبی دارم به ارتباطتون آینده داره یک ماهه قهره.بنظرت میاد برا اشتی؟؟؟
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 وای درسته🥲💔قلبمو شکسته خواهربگو کی همه چیز درست میشه😔خستهام خودش برمیگرده از دلت درمیاره ولی زمانی که تو دیگه هیچ حسی بهش نداریآشنایی جدید واست حس میکنم اون احتمالا قبل برگشت شخص مورد نظرته حس خوبی بهش دارم به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
گل_پسرای_مامان عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 158 یک ماهه قهره.بنظرت میاد برا اشتی؟؟؟ میاد کو نتم میلیسع وایساا
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 چه حسی ازم میگیری ؟ فکرت آشفتس ولی خوب حفظ ظاهر میکنی انگار دغدغه زیادی برا آیندت داری هرچی فکرتو درگیر کرده حل میشه نگرانش نباش🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3836 عدد ۲ ب ذهنم رسید احتمالا روی ۲روز یا ۲ هفته درگیری های خانوادگی داره انگار فعلا حس میکنم فکرش زیادی ... دلتنگ من نیس؟ من دلم پر میکشه براش. خودشم شاید بدو نه ولی نمیدونم چرا نمیاد😥
mahshiiiiiid79 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4254 خودش برمیگرده از دلت درمیاره ولی زمانی که تو دیگه هیچ حسی بهش نداریآشنایی جدید واست حس میکنم اون احت ... من همون اسکول رو میخوام😔😭خدا لعنتش کنه
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 عزیزم ما تهران زندگی میکنیم تصمیم گرفتیم بریم مشهد خوبه برامون جدای از حس خوبی ک بش دارمچی قشنگ تر از اینه ک تو شهر امام رضا زندگی کنه ادم؟انشالله قشنگ ترین لحظاتتونو داشته باشین اونجا🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
ادریناا7s عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 6704 جدای از حس خوبی ک بش دارمچی قشنگ تر از اینه ک تو شهر امام رضا زندگی کنه ادم؟انشالله قشنگ ترین لحظاتت ... ممنون عزیزم انشالله قسمت شما بشه
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 وارد حیطه طراحی لباس و مد و.. میشم؟هرچی حس میکنی ازم من به ازای هرکدوم میپرسم عشقم صلوات میفرستم اره استعداد عالی ای داری توش ولی حس میکنم حین طراحی لباس به مسیر دیگه ای هم علاقه مند میشی به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
دنیز۸۶ عضویت: 1403/05/14 تعداد پست: 1745 فکرت آشفتس ولی خوب حفظ ظاهر میکنی انگار دغدغه زیادی برا آیندت داری هرچی فکرتو درگیر کرده حل میشه نگر ... درسته دوسم داره ؟شمارم رو حذف کرده ؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 اره استعداد عالی ای داری توش ولی حس میکنم حین طراحی لباس به مسیر دیگه ای هم علاقه مند میشی بله عشقم امسال چی میارم فیزیوتراپی روانشناسی؟تجربیم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته