gol83sa مدیر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 عنوان حس شیشمم نسبتا خوبه سوالی داشتین بپرسین | مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 101 پست سوالاتونو بپرسین جواب میدمفقط لطفا برا حاجتم صلوات یا حمد یا هرچی دلتون میخواد بفرستین 🤍 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔 1404/09/05 | 18:41 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قارامان عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3836 واقعیتش ایتقدر تو جنگ و دعواس ک اصلا حس میکنم کم اورده فکرش مشغول درگیریای دیگس🥺 به نظرت تا دوماه بیاد؟ وقتی میبینه خیره میشه
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 معلم آخه 😂😂میمیرم گشنگی که اینننن بدههه 😁😂😂😂 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 بیشتر فیزیو توی طراحی مد و لباس خخخیلی پیشرفت میکنم یا فیزیو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
maryamsaleh عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 4410 میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ چجثری اشنا میشم؟اسمم لعیا ❤️🩹
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25444 شخصیت خودم و همسرایندمم حمد خوندم واستون اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 مرسی عزیزم درسته کیس از خانواده پدری یا مادری شخصیت ظاهریشو نمیگی؟؟ و چند وقت دیگ؟؟من تحربیم هیچی حس ... نمیدونم از پدریه یا مادری حس خاصی ندارم واقعیتش شخصیتش خیلییییی مهربون حمایتگره زود عصبانی میشه ولی زودم اروم میشه چشم ابرو مشکیه یکم قیافه عصبی داره ولی ته دلش هیچی نیس از لحاظ تحصیلی حس میکنم تا فوق لیسانس ادامه میدی استعداد و هوش خوبی داری به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
gol83sa مدیر استارتر عضویت: 1404/03/31 تعداد پست: 762 بهم میرسیم؟ ی اره ی قوی😁 به بن بست رسیدم ... برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔
ناییریکامزدا عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 3399 نمیدونم از پدریه یا مادری حس خاصی ندارم واقعیتش شخصیتش خیلییییی مهربون حمایتگره زود عصبانی میشه ولی ... مرسی عزیزم مهاجرت دارم؟؟چند وعده دیگ پا جلو میذاره ایشون؟؟؟ شغلشون رو چیزی حس نمیکنید؟
ادریناا7s عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 6704 وعده ۱ احتمالا یکسال باشه چندتا خواستگار میان که شاید ب دلش نشینن ولی احتمالا اواخر سال اینده یکی می ... مرسی عزیزم انشالله عاقبت بخیر باشی یه شوهر عالی قسمتت بشه خوشبخت ترین باشی خوشگلم