2777
2789
عنوان

حس شیشمم نسبتا خوبه سوالی داشتین بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 101 پست
محیا بارداره؟صلوات فرستادم

اینو دیگه سونوگرافی باید بگه😭

اگر حسمو بگم حس مثبتی گرفتم انشالله که خیره عزیزم

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو دیگه سونوگرافی باید بگه😭اگر حسمو بگم حس مثبتی گرفتم انشالله که خیره عزیزم

اررره مثبته😂😂♥️حسه دیگههههه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

هم دعا کردم هم حمد خوندم برات چون دل خودم هم خیلی پُره💔❤الهی خدا هوای دلامون رو داشته باشه

دورت بگردم انشالله خود حضرت زهرا لبخند ب لبت بیاره 🙂🤍

اینو دیگه سونوگرافی باید بگه😭اگر حسمو بگم حس مثبتی گرفتم انشالله که خیره عزیزم

وارد حیطه طراحی لباس و مد و.. میشم؟هرچی حس میکنی ازم 

من به ازای هرکدوم میپرسم عشقم صلوات میفرستم

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

فرستادم عزیزم حاجت روا بشی❤️🫂 عزیزم دوستم داره ؟ تصمیمش چیه ؟ ممنونم گلممم💚💐

داره ولی هنوز اونقدر عمیق نیست ولی حس خوبی دارم به ارتباطتون آینده داره

اروم و مهربونی ولی انگار همین ویژگی خیلی کار دستت داده خیلیا ازت سواستفاده کردن💔

شاغل میشم؟ ازدواجم اون طور که میخام میشه؟🥲

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

داره ولی هنوز اونقدر عمیق نیست ولی حس خوبی دارم به ارتباطتون آینده داره

ممنونم فداتشم 💚🫂

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

کی میاد؟ یکمی دربارش بگو. منو میبینه چه حسی داده؟

عدد ۲ ب ذهنم رسید احتمالا روی ۲روز یا ۲ هفته 

درگیری های خانوادگی داره انگار فعلا حس میکنم فکرش زیادی اشفتس 

ولی برات اشنایی جدید حس میکنم ممکنه بین دو نفر بمونی