2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگارم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 56 پست
در مورد جمله اول مادرت درست میگه اما جمله دوم مادرت نه در صورتی که خودت پندان تمایلی به این خواستگا ...

مرسی از راهنماییت❤️

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای شوهر به قول شما درسسست نباید زیبا بود؟ میشه جلوش لباس کهنه ای که باهاش خیلی راحتی رو بپوش ...

هرچیزی دوطرفش خوبه بعد اینی ک گفته شوهره دوست پسرنیست ک معلومه توهرحالتی باید پیش هم راحت باشین مگه میشه ادم پیش شوهرش راحت نباشه نمیدونم این چ استدلالیه 

قبول ندارمشوهر در هر حالتی وبال گردنهفرض کن بهترین شوهر نصیب کسی بشهبازم باید همیشه با بهترین شکل بر ...

از هرچی شوهره متنفر شدم😂

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

عزیزم برای شوهر به قول شما درسسست نباید زیبا بود؟ میشه جلوش لباس کهنه ای که باهاش خیلی راحتی رو بپوش ...

حالا مگه شما زمانی که مجرد بودی لباس کهنه و گشاد می پوشیدی؟؟؟؟ باور کن سوتین نپوشی نه تنها چیزی نمیشه بلکه بعضی مردها بیشتر تحریک هم میشن...انقدر سخت نگیر .

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
حالا مگه شما زمانی که مجرد بودی لباس کهنه و گشاد می پوشیدی؟؟؟؟ باور کن سوتین نپوشی نه تنها چیزی نمیش ...

مثال زدم

آره من مجرد بودم لباس خیلی گشاااااد میپوشیدم🤣 حالا منظورم از کهنه لباسی نیست که پاره پوره باشه

مثلا لباسی که من یکی دو ساله دارمش و خییلییی باهاش راحتم و برم توش و لم بدم 🤣 و نیاز نباشه همسر وارد شد تمام قد بلند شم و سلام و علیک و خسته نباشید و جابه جایی خرید و چای آوردن و شام دادن و......

از بیماریت خبر داره ؟ مشکلی نداشته؟؟ و اینکه چهره خودت چطوره

بله گفت مشکلی نداره

منم معمولیم .متوسط به بالا مثلا

🤣 همین که من اینجوری نیستم باعث خیلی از اختلافات ماست دیگهمنظورم اینه زن ایده آل همچین چیزیه و ازدو ...

نه گلم کاملا اشتباهه... تو زندگی واقعی خانم گاهی خسته ست،گاهی غمگینه،گاهی مریض،گاهی بارداره،گاهی شیرمیده ...قرار نیست همیشه اراسته و ارایش کرده و شیک و پیک باشه که...اتفاقا از منظر روانشناسی میگن خانم نباید همیشه اینجوری باشه،باید گاهی موهاتو شینیون کنی گاهی باز بذاری ،گاهی لباس باز بپوشی گاهی بلوز شلوار معمولی، گاهی ارایش داشته باشی و گاهی ساده...این باعث میشه همیشه برای مرد کنجکاو و تنوع طلب، جالب و جذاب باشی

هرچیزی دوطرفش خوبه بعد اینی ک گفته شوهره دوست پسرنیست ک معلومه توهرحالتی باید پیش هم راحت باشین مگه ...

آی خیر ببینی من نه میخوام کسی مرهم دردام بشه نه میخوام مرهم درد کسی باشم فقط کاری به کارم نداشته باشن🤣 در کمترین حالتش باید وقتی وارد شد سلام و علیک و خسته نباشی و خوش گذشت؟ و... چای بیار شام بیار و... پذیرایی از خانوادش و که دیگه نگم

یعنی اگه با شوهرم راحت باشم می تونم وقتی خانوادش اومدن لم بدم جلوی مبل و خدمت نکنم؟

مثال زدمآره من مجرد بودم لباس خیلی گشاااااد میپوشیدم🤣 حالا منظورم از کهنه لباسی نیست که پاره پوره ب ...

یادمه یه استاد داشتیم میگفت من گاهی تو خونه لباس مردونه همسرم رو با شلوارک خیلی کوتاه می پوشم،وقتی از در میاد تو، کلی میخنده و غش و ضعف میکنه برام

نه گلم کاملا اشتباهه... تو زندگی واقعی خانم گاهی خسته ست،گاهی غمگینه،گاهی مریض،گاهی بارداره،گاهی شیر ...

اونوقت تکلیف اونی که همیشه دلش آسایش میخواد چیه؟ گاااااهییی راحت و خسته نباشه همیییشه راحت باشه

دوس نداشته باشه هیچوقت خانواده شوهرش پاشونو بزارن خونش چون حتی یک ساعت خدمت کردن به همچین آدمایی براش عذابه

بابااا طرف میخواد کلااااا کسی کاری به کارش نداشته باسه نه که گاااااهییییی

آی خیر ببینی من نه میخوام کسی مرهم دردام بشه نه میخوام مرهم درد کسی باشم فقط کاری به کارم نداشته باش ...

خب دیگه اینارو همه میدونن ازاول دیگه قبول کردنش ویانکردن دست خودادمه شایدواسه شماچیزوحشتناکی باشه واسه یسریا طبیعیه

نه گلم کاملا اشتباهه... تو زندگی واقعی خانم گاهی خسته ست،گاهی غمگینه،گاهی مریض،گاهی بارداره،گاهی شیر ...

عشقم وقتی مجرد بودی و پدرت میومد خونه،سلام علیک نمیکردی؟ اگر ازت چایی میخواست براش نمیاوردی؟بنظرم خیلی سخت گرفتی متاهلی رو😅من نمیگم متاهلی خیلی خوبه یا خیلی بده آ، میگم شما خیلی بزرگ و جدی ش کردی