عزیزم برای شوهر به قول شما درسسست نباید زیبا بود؟ میشه جلوش لباس کهنه ای که باهاش خیلی راحتی رو بپوش ...
هرچیزی دوطرفش خوبه بعد اینی ک گفته شوهره دوست پسرنیست ک معلومه توهرحالتی باید پیش هم راحت باشین مگه میشه ادم پیش شوهرش راحت نباشه نمیدونم این چ استدلالیه
عزیزم برای شوهر به قول شما درسسست نباید زیبا بود؟ میشه جلوش لباس کهنه ای که باهاش خیلی راحتی رو بپوش ...
حالا مگه شما زمانی که مجرد بودی لباس کهنه و گشاد می پوشیدی؟؟؟؟ باور کن سوتین نپوشی نه تنها چیزی نمیشه بلکه بعضی مردها بیشتر تحریک هم میشن...انقدر سخت نگیر .
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
حالا مگه شما زمانی که مجرد بودی لباس کهنه و گشاد می پوشیدی؟؟؟؟ باور کن سوتین نپوشی نه تنها چیزی نمیش ...
مثال زدم
آره من مجرد بودم لباس خیلی گشاااااد میپوشیدم🤣 حالا منظورم از کهنه لباسی نیست که پاره پوره باشه
مثلا لباسی که من یکی دو ساله دارمش و خییلییی باهاش راحتم و برم توش و لم بدم 🤣 و نیاز نباشه همسر وارد شد تمام قد بلند شم و سلام و علیک و خسته نباشید و جابه جایی خرید و چای آوردن و شام دادن و......
🤣 همین که من اینجوری نیستم باعث خیلی از اختلافات ماست دیگهمنظورم اینه زن ایده آل همچین چیزیه و ازدو ...
نه گلم کاملا اشتباهه... تو زندگی واقعی خانم گاهی خسته ست،گاهی غمگینه،گاهی مریض،گاهی بارداره،گاهی شیرمیده ...قرار نیست همیشه اراسته و ارایش کرده و شیک و پیک باشه که...اتفاقا از منظر روانشناسی میگن خانم نباید همیشه اینجوری باشه،باید گاهی موهاتو شینیون کنی گاهی باز بذاری ،گاهی لباس باز بپوشی گاهی بلوز شلوار معمولی، گاهی ارایش داشته باشی و گاهی ساده...این باعث میشه همیشه برای مرد کنجکاو و تنوع طلب، جالب و جذاب باشی
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
هرچیزی دوطرفش خوبه بعد اینی ک گفته شوهره دوست پسرنیست ک معلومه توهرحالتی باید پیش هم راحت باشین مگه ...
آی خیر ببینی من نه میخوام کسی مرهم دردام بشه نه میخوام مرهم درد کسی باشم فقط کاری به کارم نداشته باشن🤣 در کمترین حالتش باید وقتی وارد شد سلام و علیک و خسته نباشی و خوش گذشت؟ و... چای بیار شام بیار و... پذیرایی از خانوادش و که دیگه نگم
یعنی اگه با شوهرم راحت باشم می تونم وقتی خانوادش اومدن لم بدم جلوی مبل و خدمت نکنم؟