2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگارم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 56 پست
خب دیگه اینارو همه میدونن ازاول دیگه قبول کردنش ویانکردن دست خودادمه شایدواسه شماچیزوحشتناکی باشه وا ...

خب دیگه منم همین و میگم دیگه

ازدواج نکنید تا وبال نداشته باشید

راحت بپوشید و راحت بخوابید و راحت برید و بیاید و رااااحت زندگی کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونوقت تکلیف اونی که همیشه دلش آسایش میخواد چیه؟ گاااااهییی راحت و خسته نباشه همیییشه راحت باشهدوس ن ...

اره اون که واقعا عذاب اوره ولی بهرحال تو مجردی هم بودن ادمهایی که میومدن خونه مون و ما مجبور بودیم تحملشون کنیم(حتی اگر از تو اتاق بیرون هم نمیومدیم،اون تایمی که خونمون بودن واقعا عذاب اور بود)

تو متاهلی هم باید تحمل کرد یه سری چیزهارو😔

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
خب دیگه منم همین و میگم دیگهازدواج نکنید تا وبال نداشته باشیدراحت بپوشید و راحت بخوابید و راحت برید ...

نمیدونم چرافکرکردی شوهرنکنی اینارو داری ماک مجردیم راحتی واسایش نداریم بیشتر تورویا سیر میکنین مگه میشه 

اره اون که واقعا عذاب اوره ولی بهرحال تو مجردی هم بودن ادمهایی که میومدن خونه مون و ما مجبور بودیم ت ...

نه اصلا

کسی که پول و سرمایه داشته باشه ازدواج نمیکنه میره یه خونه میخره که نه از هفت دولت آزااااااد باشه و دیگه مجبور نباشه کسیو تحمل کنه

به خاطر همینم گفتم ایشون که موقعیت مالی و شغلی خوبی داره شوهر میخواد چیکار؟ وبال میخواد چیکار؟

نمیدونم چرافکرکردی شوهرنکنی اینارو داری ماک مجردیم راحتی واسایش نداریم بیشتر تورویا سیر میکنین مگه م ...

عزیزم اونی که مجرد و بی پوله وضعیتش بدتره

من منظورم با مجردهای با وضع مالی خوب بود که ازدواج نکنن و وبال نگیرن

نه اصلاکسی که پول و سرمایه داشته باشه ازدواج نمیکنه میره یه خونه میخره که نه از هفت دولت آزااااااد ب ...

منم زندگی مجردی خیلی راحت و دوست داشتنی داشتم و الان واقعا دلم برای اون زمان تنگ شده ولی شاید اگر مجرد بودم همش غصه میخوردم که چرا ازدواج نکردم؛کمااینکه الان اطرافم خیلی دخترها رو میبینم که شغل و درآمد خیلی بالایی دارن و خانواده های خیلی باز و راحتی دارن و اصلا محدود نیستن ولی واقعا ناراحت ن که چرا تنهان و ازدواج نکردن!

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
منم زندگی مجردی خیلی راحت و دوست داشتنی داشتم و الان واقعا دلم برای اون زمان تنگ شده ولی شاید اگر مج ...

میدونی چیه مشکل مون اینه که دوسداریم ازدواج و تجربه کنیم دوسداریم بچه دار شدن و تجربه کنیم

من خواهرام بهم میگفتن اول شاغل شو بعد ازدواج کن

تو دلم میگفتم هه خودشون ازدواج کردن اونوقت به ما که رسید بد میدونن

میگفتن دیر بچه دار شو کم بچه بیار

میگفتم هه خودشون هزارتا زاییدن به ما که رسیده بد سده

درحالیکه هرکسی که از ادم تجربه بیشتری داره بیشتر حرفاش واقعا درسته

من خودم الآن به حرف همه کسایی که نصیحت میکردن رسیدم

الان خواهرزادم درس و ول کرده و ازدواج و انتخاب کرده و حاضر شده شروط پسره رو قبول کنه که بهش برسه

من تو دلم میدونم روزی پشیمون میشه ولی هیچوقت بهش نگفتم کارت اشتباهه چون میدونم تااااا مردم تجربه نکنن نمی فهمن که نمی فهمن

الآن تمام فکرم اینه که بچه هام و چجوری قانع کنم و نزارم همه چیو تجربه کنن تا یاد بگیرن 

اگه خودش دو دل باشه ازدواج نکردن بهتره ولی ازدواج هم بکنه ضرری نمیکنه اگه همینقدر روپای خودشه راحت ج ...

درسته

در کل کسی که برای خودش کسیه بعد از ازدواجم پادشاهی میکنه حتی جدا هم نشه نمی تونن بگن بالای چشمت ابروعه ولی کسی که هیچ موقعیتی نداره یه بدبخت توسری خوره