2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به خواستگارم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچیتون به هم نمیخوره :/

منم همینو میگم

مامانم خیلی اصرار داره

میگه میخوای بری از اینجا انصراف بدی یه عمر تو یه ذره جا با کلی غریبه خارجی زندگی کنی زندگیتو از صفر شروع کنی مگه چه قدر زنده ای

با همین ازدواج کن

نمیدونم

یه جوری برخورد میکنه انگار من رو دستشون موندم:(

خیلی اصرار میکنه شک کردم

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

منم همینو میگم مامانم خیلی اصرار داره میگه میخوای بری از اینجا انصراف بدی یه عمر تو یه ذره جا با ک ...

من خودم هیچجوره قصد مهاجرت ندارم 

به نظرم خیلی سخته آدم با یکی از یه کشور دیگه ازدواج کنه (تجربه داریم تو فامیل زن پسر عموم سوئدیه و ۲ تا بچه دارن)

خب یه مورد بهتر میاد برات دیگه 

....

منم همینو میگممامانم خیلی اصرار دارهمیگه میخوای بری از اینجا انصراف بدی یه عمر تو یه ذره جا با کلی غ ...

به نظرم اگر واقعا روی مهاجرت فکر کردی و مطمئنی، هدفتو ادامه بده

ولی واقعا میتونی سالها دور از خانوادت با یه فرهنگ دیگه زندگی کنی؟ این احتمال رو هم در نظر بگیر که شاید دیگه نتونی ازدواج کنی و مادر بشی ، یا اونجا با کسی آشنا بشی ولی خانوادت موافق نباشن و...

به همه اینا باید فکر کنی(نه صرفا بخاطر این یه مورد خواستگار، کلا میگم)

ولی در ظاهر ، من تناسبی بین شما و اون آقا نمی‌بینم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
منم همینو میگممامانم خیلی اصرار دارهمیگه میخوای بری از اینجا انصراف بدی یه عمر تو یه ذره جا با کلی غ ...

در مورد جمله اول مادرت درست میگه 

اما جمله دوم مادرت  نه 

در صورتی که خودت پندان تمایلی به این خواستگار نداری و تا۷۰ درصد موارد دلخواهتو نداره ،هرگز و هرگز با عذاب وجدان و ترسی که مادرت میندازه به جونت که انگار رو دستمون میمونی  و فلان 

که اونوقت پشیمون میشی و دیگه راه بازگشتی نیست تا آخر عمر باید عذاب بکشی 

ببین دل خودت چی میگه شوق و ذوقش رو داری یا نه 

این حرف درست نیست ازدواج درست باشه خیلی هم تجربه عالی میشه براش

قبول ندارم

شوهر در هر حالتی وبال گردنه

فرض کن بهترین شوهر نصیب کسی بشه

بازم باید همیشه با بهترین شکل براش آماده باشه و بهش خدمت کنه

باید عین بچه ها قربون صدقه اش بره و به چرت و پرتاش با کمال میل گوش بده و خودشو باذوق نشون بده براش

نمی تونه تو خونه لباس گشاد و راحتی بپوشه و لم بده و تند تند غذا بخوره و... خلاصه پیشش بدجوری باید مرتب ظاهر بشه و آرایش کنه و خودشو زجر بده

وقتی شوهرش ناراحت بود باید کلییی بشینه پیشش و انقدررررر براش حرف بزنه تا اخرش ناراحتیشو فراموش کنه

صب تا شب باید کارش لوندی کردن باشه ووو کلییی کارای سخت دیگه

آدم دلش میخواد رااااحت باشه و کسی کاری به کارش نداشته باشه

هرچی دلش خواست بپوشه و هروقت دلش خواست بخوابه و هروقت دلش خواست پاشه و آزاد و رها و خلاصه در بند شوهر نباشه

قبول ندارمشوهر در هر حالتی وبال گردنهفرض کن بهترین شوهر نصیب کسی بشهبازم باید همیشه با بهترین شکل بر ...

عزیزم من گفتن ازدواج درست این که شماگفتی انگار اسیر گرفتن 

نه اتفاقا ازدواج خوب هم دیدم این چیزایی ک شما گفتین توش نبوده ازدواج غلطو کسی پیشنهادنداده دوتاادم ک هموبفهمن خوش گذرونی کنن دوتادچیز یادبگیرن مرهم زخم هم باشن پایه هم باشن 

عزیزم من گفتن ازدواج درست این که شماگفتی انگار اسیر گرفتن نه اتفاقا ازدواج خوب هم دیدم این چیزایی ک ...

عزیزم برای شوهر به قول شما درسسست نباید زیبا بود؟ میشه جلوش لباس کهنه ای که باهاش خیلی راحتی رو بپوشی؟ میشه سوتین نبندی و با سینه های آویزون بری اینور اونور و اون با لبخند نگات کنه؟ اصلا همین مرهم زخم و که گفتی برای هم باشن خودش یه پاااا مشکل بزرگه

اینکه پای درد و دلاش بشینی و به حرفاش گوش بدی و موقع ناراحتی کللللیییی بشینی باهاش حرف بزنی و قربون صدقه بری واقعاااا کار سختیه، مرهم زخم منظورت اینه دیگه درسته؟ زجراورترین کار همین مرهم درد بودنه که ببینی مثلا جاییش درد میکنه بیاری دارو بهش بدی بخوره، بیاری پماد بمالی بهش و.... اوووووه بابااا میگم آدم آزاد و رهاااا باشه و هیییچ مسئکلیتی گردنش نباشه و پرستار کسی نباشه

قبول ندارمشوهر در هر حالتی وبال گردنهفرض کن بهترین شوهر نصیب کسی بشهبازم باید همیشه با بهترین شکل بر ...

واقعا شما اینجوری هستی پیش همسرت؟ چندساله ازدواج کردی؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
به نظرم اگر واقعا روی مهاجرت فکر کردی و مطمئنی، هدفتو ادامه بدهولی واقعا میتونی سالها دور از خانوادت ...

از مهاجرت مطمعنم 

و واقعا مشکلی با اینکه نتونم ازدواج کنم و مادر شم ندارم

اونقدرا تو وجودم نیازی بهش نمی بینم

انگار برام یه پیش‌آمده فقط

مرسی از راهنماییتون

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂