2777
2789
عنوان

مامانم عجیب ترین مادرشوهر دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 84 پست

من چندین ساله ازدواج کردم با مادرشوهرم هم‌توی ساختمون هستیم

تاحالا ظرف نشستم خونه شون. نه خودش و نه پدر شوهرم نمیذارن

همه کار هم برام می‌کنه 

منم بسیار احترام میذارم و هواشون رو دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتار خوب درستهاما مادر ایشون خوبی بیش از نیاز میکنه عیدی هم نبره زندگی شون خراب نمیشه و...

اخ زندایی منم اینجوریه. 

طلا هاشو فروخت برای عروسش دستبند گرفت ،اونم دستبند و فروخت آیفون ۱۳ گرفت ..‌‌

مادره مثلا خواست کمکم کنه اینا پس انداز کنند .چون هیچی ندارند و مستاجر هستند 

یا فاطمه زهرا#
من فکر میکنم این شکلی نیست  من مادرم با خانم داداشم خوب رفتار میکنم  ولی خب دلیلیش اینه ...

آره گاهی ام میون حرفاش میگه اگه چیزی بگم زندگی و به بچم تلخ میکنه. بذارین خوش باشن

والله خدا شانس بده،ما که هرکاری کردیم نشد عزیز باشیم

هرچی سعی کنی هیچی نباشی عزیزتر میشی من همسرم تک پسر هست و به شدت عزیزم😅😅حتی خواهر شوهر هام که گاهی اذیتم میکنن باز چون یه دونه ام عزیزم 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

چرا میرین کاراشو میکنید زبون ک دادی بگو چرا ب عروست نمیگی بیاد یکم کمک حالت باشه اینکه انقد بهش احترام و عزت میزاری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اخ زندایی منم اینجوریه. طلا هاشو فروخت برای عروسش دستبند گرفت ،اونم دستبند و فروخت آیفون ۱۳ گرفت ..‌ ...

یعنی مستاجر هست و آیفون ۱۳ خرید؟😳😳والا من چند ماه دیگه عروسیمه خونه ام خیلی بزرگه نما کردم داخلش کابینت کشی سرامیک همه چیز شبیه اینستاگرام کردم اونوقت هنوز گوشی آیفون ندارم بعضی ها نمی‌دونم چه فکری میکنند

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

اخ زندایی منم اینجوریه. طلا هاشو فروخت برای عروسش دستبند گرفت ،اونم دستبند و فروخت آیفون ۱۳ گرفت ..‌ ...

بنده خدا زن دایی ت

یکی مث مادرشوهر منم طلاق منو بخاطر چشم نداشت پسرش زن داشته باشه و حسود بود و خدنگ ۲۴ ساعتع میخاست دم دستش داد خدا نابوذش کنه

حالا این عروس چ جودی رفتار میکنه؟ اونم واسه مامانت ارزش میزاره

اصصصلا. کوچکترین ادب و احترام و معرفتی تو این ۲۰ سال ما ازش ندیدیم. مامانم که هرهفته بهش سرویس میده، ۸ساله خونش نرفته. فقط عید میره عیدیشو میبره، عیدی بچه هاشو میده، نیم ساعت میشینه میاد. حتی یک کلمه نمیگه بمون شام. یه بار پسرش گفت مامان بزرگ بمون دیگه، همونجا پسرشو دعوا کرد

یعنی مستاجر هست و آیفون ۱۳ خرید؟😳😳والا من چند ماه دیگه عروسیمه خونه ام خیلی بزرگه نما کردم داخلش ک ...

ارررره این خوبش بود .

هر مجلسی میشه میره چند میلیون میده لباس می‌خره...

اونوقت داییم میشینه پیش مامانم میگه  دستم تنگه پنجاه کیلو برنج خریدم نصفش و دادم به پسرم پول ندارم بدم همیشه هم مقروض

یا فاطمه زهرا#
عین مامان من اینقد هوای عروسو داشت بخدا باردار بودم8 ماهه توقع داشت من جلوش خم شم پذیرایی کنم (اونم ...

مامان منم تا زنداداشم میاد، میگه پاشید برای فلانی چایی بیارید، میوه بیارید...هممون و به خط میکنه ازش پذیرایی کنیم