2777
2789
عنوان

خانواده زنداداشم یه تختشون کمه به خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 38 پست
زنداداشت میتونه خودش جواب بده که زمانیکه نیاز داشتم تنهام گذاشتین اینکه جواب نمیده پس شمام بیخیال

گفته بابا یکم بیشتر بگه کولی بازی درمیارن

لایک نکن خواهر منننن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفته بابا یکم بیشتر بگه کولی بازی درمیارن

عزیزم وقتی سلیطن چیکار میشه کرد فک کزدی شما جواب بدی اوتا لال میشن؟؟؟ از قدیم گفتن با ادم سلیطه دهن به دهن نشو وگرنه هم اعصابتو خراب میکنه هم شخصیتتو پایین میاره من تجربه کردم پیشنهاد میدم جواب ندین تونستین قهر و قطع ارتباط باشین هروقتم دم در خونه مادرت اومدن بگو با پلیس تماس بگیره به جرم ایجاد مزاحمت و سروصدا بیان ببرنش

مشابه اینو تو فامیل داشتیم البته عروس تا سر پا شد رفت خونه ی مادرش و با مادرشوهر دعواش شد

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

شما کاری نداشته باش. زن داداش شما به حمایت شما و خانوادتون هیچ احتیاجی نداره. حتی به راهنمایی شما هم ...

آدمیزاد به هم نیاز داره چه معنوی چه مالی

خیلی خوبه که به درد هم برسیم

این همه غرور و تکبر خوب نیست

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ما همگی بهم دیگه احتیاج داریم

خدا خیرتون بده ثواب می کنید انشالله تااخرش عاقبتتون با هم همینطوری خوش باشه

خدا خونوادشم ب راه راست هدایت کنه

خبر ندارین مشکل و کینه ی اصلیشون از دخترشون دلیلش چیه؟

خدا خیرتون بده ثواب می کنید انشالله تااخرش عاقبتتون با هم همینطوری خوش باشهخدا خونوادشم ب راه راست ه ...

زنداداشم میگه از اول همینن

کلا مرد سالارن به شدت

لایک نکن خواهر منننن  
شما کاری نداشته باش. زن داداش شما به حمایت شما و خانوادتون هیچ احتیاجی نداره. حتی به راهنمایی شما هم ...

🫤😐🤕🫤😐🤕🫤😐🤕🫤😐🤕🫤😐🤕

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ما همگی بهم دیگه احتیاج داریم

زن داداشت بچه ی دو ساله نیست عزیزم.خودش زبون داره .این وقتی نمیتونه از خودش دفاع کنه چطور میخواد حامی بچش باشه؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏