2777
2789

اینا از بعد عقد داداشو زنداداشم با زنداداشم به مشکل خوردن

وسط عقد به زور بردن گواهی گرفتن که ببین داداشم کاری کرده یا نه

طفلی زنداداشم استراحت مطلق شد یبارم سر نزدن بهش و اوردیم خونه مامانم بهش رسیدیم تا بچشو دنیا اورد

چند بار رفتم گفتم گناه داره افسرده میشه بیاین ببینینش انگار نه انگار

من رفتمخونشونو تمیز کردم من رفتم بیمارستان همراه موندم البته زنداداشمم در مقابل ما همینه منتی نیست از خواهر بالاتره برام

الان مامانم بنده خدارو گرفتن به باد دعوا که دخترمونو گرفتی نوه مارو گرفتی نیمزاری بیان خونه ما با اینکه مامانم یبارم نگفته برو یا نرو ولی همیشه گفته محبت کن بهشون به دل نگیر حرمت نگه دار

بیچاره زنداداشمم نه میتونه جواب سر بالا بده نه تایید کنه فقط میگه تو زندگیم دخالت نکنین

حیف حیف به خاطر زنداداشم باید سکوت کنم وگرنه نشونشون میدادم

چند سال نباشن یهو بیان بگن ازمون گرفتین سنگینه

خب چیکار میکردیم میزاشتیم بچش سقط بچه بمونه تو خونه افسردگی بگیره باید یکاری میکردیم

لایک نکن خواهر منننن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرف حساب شما زنداداشتون هست نه خانوادش حالا خانوادش سالی یه بار یه چی بگن چه اهمیتی داره وقتی با هم ...

اخه دعواشو مامان من میکشه

مامانمم ام اس داره نباید فشار عصبی وارد بشا

لایک نکن خواهر منننن  

شما کاری نداشته باش. زن داداش شما به حمایت شما و خانوادتون هیچ احتیاجی نداره. حتی به راهنمایی شما هم احتیاج نداره

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟