2777
2789
عنوان

مامانم عجیب ترین مادرشوهر دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 84 پست
شاید اتو عروستون از مامانت داره می‌ترسه ازش مامانت

نه اصلا همچین چیزی نیست. از روز اول که رفتیم خواستگاریش تا الان که بیشتر از ۲۰ ساله عروسی کردن مامانم همینطور بوده. ولی نه به این شدت

من قدر می‌دونم اما نمیرم براش کار سنگین کنم ظرف های تو سفره مال ظهر روز فوقش میشورم و هفته ای یکبار ...

ما ۸ساله خونه داداشم نرفتیم، چون دعوتمون نمیکنه. ولی همیشه تو مهمونیامون حضور داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط جمعه ها اونم ساعت ۱۰ صبح میرم ظهر غذا میخورم دوتا تیکه ظرف میشورم یک ساعتی باهم حرف می‌زدیم و تع ...

اهان نامزدی 

خوشبخت بشی 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

توعم براش ارزش قائل نباش.مریض شد بره عروسش بهش برسه

نه بابا، اتفاقا خیلی ام مریصه. من و خواهرام اسیریم...زنداداشم حتی یه زنگ نمیزنه حالشو بپرسه. رسیدگی پیشکش. حقم داره، وقتی میبینه همینجوریش انقدر عزیزه، مگه دیوانست خودشو به زحمت بندازه

به بچه های خواهرشوهرم خیلی محبت میکنه دوتا بچه بی ادب و فضول رو بنده خدا هر روز تحمل میکنه مادرشم خونه خودشون 

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

مادر شوهر من هست انگار😅😅انگار این تاپیک رو خواهر شوهرم زده چون مادر شوهرم همینه

مادر منم با زن داداشم همی شکلی هست 

ولی خب غیبت مادر خانم داداشم رو می‌کنه 

ولی هیچ وقت به زن داداشم بد نمیگه😂