2777
2789
عنوان

مامانم عجیب ترین مادرشوهر دنیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 84 پست

نخوندم تاپیک رو فقط ی چیزی رو خواهرانه بهت میگم

ببین این مادرشوهراییک بدی میکنن خیییلیاااااشون از نظر خودشون و بچه هاشون بد نیستن

و کارشونم بد نمیدونن بلکه برررعکس فک میکنن دارن خوبی میکنن

حتی دخترشون میگه خوش ب حال زنداداشم

ولی عروس ناراحته میدونی چرا؟ 

ب خاطر تفاوت فرهنگی!!! 

پس فک نکن شما مطلقا خوبین

مثلا مادرشوهر من انتظار داشت من میرم اونجا جارو کنم دستمال بکشم کار کنم زیااااادددد خودم برم سر یخچال هی چیزی بخورم

ولی من توی خونواده ای بزرگ شدم ک با عروسمون عین یک مهمون برخورد میکردیم

من ناراحت میشدم فک میکردم اینا بدن

ولی بد نبودن مدلشون ب من نمیخورد!! 

دختر خودشون رفت خونه شوهر همونجوری ک اینا دوس داشتن بود با خانواده شوهرش چون فرهنگشون این بود

حالا فرض کن همین خاهرشوهر میومد عروس ما میشد کلیییی ناراحت میشد ک چرا اینا با من غریبه هستن

پس فک نکن شما خیلی خوبین ک البته هستین ولی برای خودتون و نه عروس

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرت از اون قدیمیای پسر پرسته 

آره پسر پرست هم هست ولی ای کاش اینکارارو برای داداشم میکرد. داداشم نور چشم ماهم هست. اینکه برای دختر مردم که ذره ای ادب و احترام سرش نمیشه اینکارارو کنی، خیلی عجیبه

شاید فکر مبکنه پیر شه بهشون احتیاج پیدا میکنه

من فکر میکنم این شکلی نیست 

من مادرم با خانم داداشم خوب رفتار میکنم 

ولی خب دلیلیش اینه که نمی‌خواد زندگی داداشم خراب بشه و واقعا هم هر دو طرف هم مادرم هم خانم داداشم 

رفتار های خیلی خوبی با هم دارند

حالا این عروس چ جودی رفتار میکنه؟ اونم واسه مامانت ارزش میزاره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نخوندم تاپیک رو فقط ی چیزی رو خواهرانه بهت میگم ببین این مادرشوهراییک بدی میکنن خیییلیاااااشون از ن ...

آره میدونم چی میگی ولی مامان من و فقط ما نمیگیم. تو کل فامیل و دوست و اشنا زبانزده. من نصف بیشتر کارهاییکه میکنه رو نگفتم چون حس کردم شاید از حوصله تاپیک خارج باشه. همه از تعجب شاخ درمیارن 

عین مامان من اینقد هوای عروسو داشت

بخدا باردار بودم8 ماهه توقع داشت من جلوش خم شم پذیرایی کنم (اونم بعد از 1 سال از ازدواجشون)  خیلی مغرور بود یه بارم به مامانم گفتم من که تک دخترم یه ذره طلا برام گرفتید اونو هر مراسمی میشه بهش طلا میدید براش( النگو، انگشتر و سرویس هرچی فک کنی خریدن بخدا اگه اغراق کنم) مامانم شروع کرد به اینکه به تو چه و ادا اصول درآوردن و خودزنی،آخرش بابام منو با بچه کوچیک از خونه بیرون کردمن روابطم خیلی کمرنگ شد با خانوادم... تهش میدونی چی شد خون به جیگر همشون کرد تا آخر مهریه رو گرفت همه طلاها رو برداشت و طلاق

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
من فکر میکنم این شکلی نیست من مادرم با خانم داداشم خوب رفتار میکنم ولی خب دلیلیش اینه که نمی‌خواد زن ...

رفتار خوب درسته

اما مادر ایشون خوبی بیش از نیاز میکنه 

عیدی هم نبره زندگی شون خراب نمیشه و...

آره میدونم چی میگی ولی مامان من و فقط ما نمیگیم. تو کل فامیل و دوست و اشنا زبانزده. من نصف بیشتر کار ...

خوب عزیزم چرت فرصت نمیدید مادرتون قدر شما بدونه ....

موقع نیازش بهش بگید به عروس عزیزت بگو

یا فاطمه زهرا#