2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بلاخره روی واقعیشو نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 51 پست
فرار ؟ از تو؟ سگ کی باشی ک من بخوام خودمو به عقده ای که به عمرش ی سفر خارج از ایران نرفته نمیدونه اق ...

هموني ك داري خودتو جر ميدي تاپيك بزني تا بهت توجه كنيم 😜👌🏻👌🏻

تو غصه سفر منو نخور من نيازي به سفر رفتن به خارج ندارم

تا خودمو باهاش خاص نشون بدم

رباط كريمي جون🤣😂😂

باي باي اسكل تپه 🤣🤣🤣🤣

💕

هموني ك داري خودتو جر ميدي تاپيك بزني تا بهت توجه كنيم 😜👌🏻👌🏻تو غصه سفر منو نخور من نيازي به سفر ...

مشخصه داری با تمام حرص و فشار مینویسی بیچاره💔خدا کمکت کنه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشخصه داری با تمام حرص و فشار مینویسی بیچاره💔خدا کمکت کنه

همين ك تو نيستم دنيارو بردم

حداقل داستان بهتر سرهم كن

قابل حرص خوردن باشه 

اين چيزي نيست ك كسي براش خاص باشه

جر يك دختر رباط كريمي مثل خودت👌🏻🤣

اينقدر باعث خندم شدي تصميم گرفتم

صدقه اين ماهم رو بدم بهت از رباط كريم بياي بيرون

سرت هوا بخوره داستان بهتر بسازي🫣 

💕

همين ك تو نيستم دنيارو بردمحداقل داستان بهتر سرهم كنقابل حرص خوردن باشه اين چيزي نيست ك كسي براش خاص ...

@niniyar‍ 

پس شما چرا ی رسیدگی نمیکنید ب چ دردی میخورید؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

همين ك تو نيستم دنيارو بردمحداقل داستان بهتر سرهم كنقابل حرص خوردن باشه اين چيزي نيست ك كسي براش خاص ...

@niniyar‍ 

رسیدگی شد؟

@niniyar‍ پس شما چرا ی رسیدگی نمیکنید ب چ دردی میخورید؟

شما هم به همون اندازه توهین کردید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

شما هم به همون اندازه توهین کردید

به همون اندازه؟ من اصلا جواب خاصی دادم؟ 

واقعا شما اینجا بی تاثیرید هیچ کاری نمیتونید بکنید فقط منتظرید ما یه نقطه بزاریم تعلیق الکی کنید یه ادم روانی که این همه توهین کرده باید جوابشو نداد