2777
2789
عنوان

مادرشوهرم بلاخره روی واقعیشو نشون داد

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 51 پست
تویی که تا رباط کریم هم نرفتی و اندازه یه کدو هم اطلاعات نداری خیلی کوچیک تر از چیزی هستی که بخوای ر ...

محل زندگيت هست اونجا؟ لابد شما بهتر ميدوني كجاست😂

من اشنايي باهاش ندارم ك رفته باشم.

كاري ندارع همين الان لايو لوكيشن بزاريم

ببينيم تو كجايي و من كجا👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

فقط نري گم و گور بشي و 

بزار 😅

💕

اخه توجهی نمیکنه میگه برگرد ایران باز بزن تو سرم عاشقمه دیگهتاحللا کسی عاشقت بوده؟😂

دختر من دبستانی بود دنبال کیتی میتی بود 😅 

از پروفایلت معلومه کوچولویی چقدر رویایی فکر میکنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محل زندگيت هست اونجا؟ لابد شما بهتر ميدوني كجاست😂من اشنايي باهاش ندارم ك رفته باشم.كاري ندارع همين ...

😂😂😂😂بوی سوختگیت تا اینجا میاد بدبخت

اون حرف زدن پر از عقدت نشون میده حاضر بودی بمیری ی لحظه جایی که من هستم باشی

تو رو دبی برا توالت شستنم راه نمیدن بیچاره 

نی نی سایت اپدیت کرده لایو لوکیشنم میشه گذاشت؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

دختر من دبستانی بود دنبال کیتی میتی بود 😅 از پروفایلت معلومه کوچولویی چقدر رویایی فکر میکنی

من کل اتاقم کیتی و سیندرلا بود عزیزم 

خداروشکر روحیم خوب بود پیر و سالخورده نشده بودم عین تو

رویایی فک کردن بهتر از انقد بدبختانه فک کردنه یه زندگی تو امارات برات رویا باشه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

😂😂😂😂بوی سوختگیت تا اینجا میاد بدبختاون حرف زدن پر از عقدت نشون میده حاضر بودی بمیری ی لحظه جایی ...

الهي

جاي دختر بچه رباط كريمي

ك إمارات رو جاي لاكچري ميدونه😭😭😭😭😭

و خبر نداره ويزاي ديدار نميخواد؟😭😭😭😭😭😭

و داره خودشو پاره ميكنه تا نگاه كنن به تاپيكاش؟😭😭😭😭😭

ك تو كف شوهر داشتنه؟😭😭😭😭😭😭

بوي سوختگي خودته ك اينقدر كم عقلي بلد نيستي

حتي درست داستان سرهم كني

اونم باز تو واردي زياد سوختي

لابد تشخيص ميدي😅😅

ميتوني شات كني بزاري

هركي نزاره 😜

💕

الهيجاي دختر بچه رباط كريميك إمارات رو جاي لاكچري ميدونه😭😭😭😭😭و خبر نداره ويزاي ديدار نميخواد؟😭 ...

@niniyar‍ 

به این دیوونه زنجیری رسیدگی کنید❤

برو ی جستجو کن ببین میخواد یا نمیخواد طفلک

دختر من دبستانی بود دنبال کیتی میتی بود 😅 از پروفایلت معلومه کوچولویی چقدر رویایی فکر میکنی

بچه مدرسه اي ها 

ريختن توي سايت اونام با داستاني فوق تخيليي

لامصبا حتي بلد نيستن يك چيز درست بگن..

شوهر داشتن و از خونه رفتن و رفتن إمارات براشون روياست🤣🤣🤣

بعد اينقدر كودن ك فكر ميكنع ويزاي أمارت سخته!!!

و جاي لاكچريه!

💕

من کل اتاقم کیتی و سیندرلا بود عزیزم خداروشکر روحیم خوب بود پیر و سالخورده نشده بودم عین تورویایی فک ...

عشق مسخره شوهر خیالیت رو گفتم بزنی تو سرش بازم عاشقانه دنبالت بگرده امارات رفتن که رویا بافی نداره ببین روی کدوم پیامت ریپلای زدم 

من کل اتاقم کیتی و سیندرلا بود عزیزم خداروشکر روحیم خوب بود پیر و سالخورده نشده بودم عین تورویایی فک ...

بچه هم هستی که وسط مادرا سایت نشستی بهشون میگی پیر ...به نظرت چون بچه داریم پیریم برو سر درس و مشقت خوشت میاد کل کل میکنی همه تاپیکات دعواس 

بچه هم هستی که وسط مادرا سایت نشستی بهشون میگی پیر ...به نظرت چون بچه داریم پیریم برو سر درس و مشقت ...

اخه پیری من با چیه تو بحث کنم

برو سر مشق بچت بهش برس بجا شر ور گفتن

عشق مسخره شوهر خیالیت رو گفتم بزنی تو سرش بازم عاشقانه دنبالت بگرده امارات رفتن که رویا بافی نداره ب ...

برو ببینم رات میدن اونجا توالت بشوری😂

فرار نكن شات بزار😜😜

فرار ؟ از تو؟ سگ کی باشی ک من بخوام خودمو به عقده ای که به عمرش ی سفر خارج از ایران نرفته نمیدونه اقامت بیشتر از ۹۰ روز ویزا میخواد ثابت کنم

اخه تو کی هستی بیچاره😂