2777
2789
عنوان

داداشم و نامزدش حالمونو بهم زدن دیگه با رفتارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 55 پست

اون قسمت سفره و غذا رو‌به چشم احترام به خانمش دیدم ولی اینکه بعد از غذا دوباره چسبیدن بهم و مرد وزن جدا بودن واسه وجهه داداشت خوب نیست بگید مادر پدرتون بهش بگن با این رفتارها کسی ادم بزرگ حسابش نمیکنه و وجه ای نخواهد داشت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

داداشم از بیرون میاد یهو نامزدش جلو بزرگ و کوچیک بلند میشه میگه سلاااام عشقمممممم خوش اومدییییییی . ...

چقدر ذوق کردم براشون

آفرين بهشون واقعا قطعا زندگیه موفقی خواهند داشت

کار خوبی میکنن توجه نمیکنن به بقیه و عشق میورزن

دنیا پر از آدمای خشک و آرومه که حرف بقیه براشون مهمه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

شهرامون با هم یک ساعت و نیم فاصله داره داداشم یه روز درمیون اونجاست . روزی سه ساعت فقط مسیر رفت و برگشت با این همه خطرات راه . ۳ ماه بود نامزد بودن مامانم گفت عروسی بگیریم تا الان ک یک سال و ۱۰ ماهه نامزدن هربار گفتیم عروسی اونا گفتن ما آمادگی نداریم. 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

شهرامون با هم یک ساعت و نیم فاصله داره داداشم یه روز درمیون اونجاست . روزی سه ساعت فقط مسیر رفت و بر ...

خدایی حق دارید منم حالم بهم خورد 

میگن احترام میزاره 

ولی بخوای احترام بزاری توی خلوت احترام بزار نه جلوی جمع 

اینم اسمش احترام نیست 

جلف بازیهِ

بهش یاد بدید ، اینقدر آزاد بوده که کلا آبرو خودشو اول می‌بره 

« اصفهان »          مسئولین اول نمی خواند دوم نمی تونند . به نظرم ازدواج خوب و به موقع خوبه وگرنشد باید دنبال آرامش بود اینم تکنیک می خواد ، توحید عملی لازمه درخواست دوستی بدید مشکلی نداره

داداشم از بیرون میاد یهو نامزدش جلو بزرگ و کوچیک بلند میشه میگه سلاااام عشقمممممم خوش اومدییییییی . ...

عمو و زن عموی من ۳ سالل ازدواج کردن هنوز همین جورین

خیلی قشنگه که

من خودم آرومم ولی واقعا دوست داریم ما این شور و حالشونو

شماهم سخت نگیرید هر کس یه جوره همه رفتاراکه مثل هم نیست

رفتار اوناهم چون باب میل شما نیست نمیشه گفت اشتباهه

خانوادگی با خاله هام و داییمینا رفته بودن شمال من نرفته بودم مامانم میگه دیگه سردرد شدم از دست اینا مسافرت کوفتم شد. یه ویلای ۵ خوابه گرفته بودن دسته جمعی یه خوابش رو فقط اینا گرفتن . موقع شام و ناهارر میومدن غذا میخوردن میرفتن تو اتاق بعد میرفتن بیرون دوباره همین روند . یکبار با ما بیرون نیومدن تو اون ۵ روز یا یبار بیان تو جمع بشینن و و و . هربار کنار هم میشینن می‌چسبند بهم یکی سرشو میذاره رو شونه اون یا داداشم دراز میکشه سرشو میذاره رو پای خانومش . از هیچکسم فراری نیستن . باوررکنید ماهم خودمون گذروندیم این چیزارو همه یه خلوتی دارن واسه خودشون . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید