2777
2789
عنوان

داداشم و نامزدش حالمونو بهم زدن دیگه با رفتارشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 55 پست
جاری من و برادر شوهرمم خیلی از این کارها میکردن بعد از عروسی دیگه تموم شد فقط راه چاره اینه که زودت ...

میگم از همون ماه ۲ و ۳ نامزدی داریم میگیم عروسی بگیریم اونا نمی‌ذارن.  داداشم شکر خدا از وقتی نامزد کرده غلام حلقه به گوش اونا شده اصلا حرف پدر مادرم گوش نمیده خیلی تو روشون وایمیسته میگه هرچی اونا میگن همونه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

منم جوونم ارتباط عاطفی جنسیمم خیلی زیاد ولی تو خلوت خودمون نه وسط جمع . حالا مثلا شوهر من ک تو مهمون ...

بله محبت هست اما قطعا میل برادرت از میل پدرت که صدبرابر بیشتره هیچ از شوهرت هم خیلی بیشتره

لطفا تو ذوقشون نزنید فقط

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم از همون ماه ۲ و ۳ نامزدی داریم میگیم عروسی بگیریم اونا نمی‌ذارن. داداشم شکر خدا از وقتی نامزد ...

چه داداش بی ظرفیتی داری اصلا تو هیچ جمعی دعوتشون نکنید اینا میخوان بگن یعنی کسی رو حساب نمیکنن

این رفتارها تو فرهنگ ما جالب نیست وبی احترامی به حساب میاد 

بع مادرت هم بگو اصلا بهشون محل نذاره

متنفرم از مهمانی های خانوادگی که زنو مرد جدا می‌کنن مگه مسجد است

نه مسجد نیست جا کم میاد مجبوریم تو دوتا اتاق بشینیم . مهمون کم باشه زن و مرد باهم میشینیم . الان مشکل همینه فقط ؟

چه داداش بی ظرفیتی داری اصلا تو هیچ جمعی دعوتشون نکنید اینا میخوان بگن یعنی کسی رو حساب نمیکنناین رف ...

هربار بهش میگم ولش کن تو فکرشو نکن قندت رفته بالا . کیه ک گوش بده ؟ یه خورده هم فکر کنی بهش حق میدی بخاطر این لوس بازیا جلو جلو استرس میگیره تو جمع 

بله محبت هست اما قطعا میل برادرت از میل پدرت که صدبرابر بیشتره هیچ از شوهرت هم خیلی بیشترهلطفا تو ذو ...

یعنی فرقش رو متوجه نمیشی ک میل هرکس باید تو خلوت خودشون باشه ؟ تو جمع باید آدم معقول و عادی رفتار کنه ؟؟؟؟

هربار بهش میگم ولش کن تو فکرشو نکن قندت رفته بالا . کیه ک گوش بده ؟ یه خورده هم فکر کنی بهش حق میدی ...

خدایی خیلی کاراشون زشته الان خودشونو مسخره ی همه کرده باور کن همه پشت سرشون مسخرشون میکنن 

تو هر جمعی که هستن سوهان روح اون جمع میشن 

به نظرم تا میتونید تو دورهمی هاتون دعوتشون نکنید

یعنی فرقش رو متوجه نمیشی ک میل هرکس باید تو خلوت خودشون باشه ؟ تو جمع باید آدم معقول و عادی رفتار کن ...

عزیزم زن داداشتو نخوابونده زیر خودش که چه حرفیه میزنی شما

بلاخره اول ازدواجشونه بذارید چند وقت بگذره درست میشه

یه رفتارهایی دارن کم از بوس و بغل نداره . من فقط از این ک مامانم حرص میخوره ناراحتم وگرنه به من ک چی ...

مادرتون میتونن به پسرشون تذکر بدن، حق دارن. کسی هم نمیتونه ازشون خرده بگیره 

اما شما بگی، دخالت محسوب میشه متاسفانه