2777
2789
عنوان

مامانا و خانومای باردار بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 66 پست
32 هفته رفتم گفتن دوکیلو و نیم  سونو برا چرخش هم رفتم گفتن نچرخیده ولی انگار خیلی پایین لگد تو ...

لگد تو واژنه یعنی نی نی هنوز سرش زیر قلبته😍

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتی یا خصوصی؟؟

مصطفی خمینی نیمه دولتیه

میتونی زنگ بزنی از بیمارستان بپرسی یا که بخری ببری اگه لازم شد لنگ نمونی

قبل زایمان بسپر فینگیرتو دور نندازن برات نگه دارن همون که باهاش بینی و گلوی بچرو تمیز میکنن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
لگد تو واژنه یعنی نی نی هنوز سرش زیر قلبته😍

اره اونو حسش میکنم 

حس گشنگی و تهوع بم دس میده وقتی فشار میاره 

از. اونورم تو واژن لگد میزنه خودشم نمیدونه میخواد چیکار کنه 

منم اون لحظان فقط دعا میکنم برا اونایی که دلشون میخواد مادر بشن و نمیشه

ان شالله همه بچه دار بشن

32 هفته رفتم گفتن دوکیلو و نیم  سونو برا چرخش هم رفتم گفتن نچرخیده ولی انگار خیلی پایین لگد تو ...

32 هفته دوکیلو ونیم ماشالا خوبه وزنش لابد چرخیده ک تولگن.حسش میکنی

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
اهان راستی بچه بچرخه سر شکمت خالی خالی میشه و شکمت میفته پایین قشنگ مشخصه گردی شکم رو به پایینه

دقیقا برامن اینجورشده شکمم حالت افتادگی گرفته

32 هفته دوکیلو ونیم ماشالا خوبه وزنش لابد چرخیده ک تولگن.حسش میکنی

نه تو لگن حسش نمیکنم لگدش اونجاس یه چی ریز میخوره اونجام

ولی کله اش تو معده ام دست کنم تو دهنم میشه درش بیارم😄😄😄😄

نه نچرخیده پاهاشو میزنه رو به پایین بچرخه لگداش میخوره زیر قلبو ریت

سر دلت خالی میشه رو استخون لگن حس یک وزنه بزرگ داری 

نه تو لگن حسش نمیکنم لگدش اونجاس یه چی ریز میخوره اونجام ولی کله اش تو معده ام دست کنم تو دهنم میشه ...

😅😅😅😅😅😅اها پس نچرخیده من کلش تولگنمه جوری ک میگم انگار توپ بین.پاهامه قبلا بالشت میزاشتم.خوب بود الان بابالشت فشارمیادبهم. پتومیزارم بین پاهام.بعدم پاهاشو ک میزنه سمت.پهلوم یهو.حالت برامدگی میشه ولی سرمعدم خالی شده و شکمم حالت افتاده اومده پایین

[QUOTE=57809893]دقیقا برامن اینجورشده شکمم حالت افتادگی گرفته[/QUOبالا مال من بالا😞

زوده هنوز

اخراش میچرخه هفته اخر روزای اخر

[QUOTE=57809893]دقیقا برامن اینجورشده شکمم حالت افتادگی گرفته[/QUOبالا مال من بالا😞

اشکال نداره حالا 4هفته دیگه زمان داری نهایت هفته 37 رفتی سونو گفتن نچرخیده اخر اخراینه سزارینت.میکنن