2777
2789
عنوان

مامانا و خانومای باردار بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط موقع قدم زدن درد ندارم ظرف نمیتونم بشورم چون باید دستامو بکشم امشب خیلی درد دارم نمیدونم بر ...

اشکال نداره دراز بکش بعد اگه ی وقت لکه دیدی یا خیس شدی برو دکترسریع اگه لکی چیزی نداره فقط درده ک اصلا جای نگرانی نیست

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من فقط موقع قدم زدن درد ندارم ظرف نمیتونم بشورم چون باید دستامو بکشم امشب خیلی درد دارم نمیدونم بر ...

ماه اخر درد طبیعیه از طرفی هر چه شکم بزرگ بشه به کمرت بیشتر فشار میاد دردت بیشتره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
تا چند هفته امکان چرخش هست  بچمم گفته درشته

32هفته رفتی چندکیلو بود بعضی بچه ها حتی تا هفته 39 امکان چرخششون هست دیگه 37هفته ک بری سونو ببینن نچرخیده اگه تا40 هفته زایمان نکنی ک بازم سونومینویسن ک ببینن چطوره یامعاینه میکنن من دیروز 36هفته و6روزبودم ک معاینم کرد گفت سربچه تودستمه حسش میکنم و دهانه رحمت بازشده بایدهفته بعدزایمان کنم

برا بعد زایمان پوشک بچه میبرین؟؟؟از این سایز بزرگا

من بیمارستانم داد خودم بردم دست نخورده برگردوندن

حتی پوشک نوزادم خودشون دادن تو ساک بیمارستان بود که خریدیم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
نه خداروشکر لک ندارم  همه چی عادیه مث قبل جز درد

اشکال نداره پس خیالت راحت چیزی نیست این دردا بخاطر بچست رشدش زیادمیشه تواین هفته ها بعدم میخواد جاب جا بشه جاش تنگ شده

32هفته رفتی چندکیلو بود بعضی بچه ها حتی تا هفته 39 امکان چرخششون هست دیگه 37هفته ک بری سونو ببینن نچ ...

32 هفته رفتم گفتن دوکیلو و نیم 

سونو برا چرخش هم رفتم گفتن نچرخیده ولی انگار خیلی پایین لگد تو واژنمه😃😃😃😃