2777
2789
عنوان

مامانا و خانومای باردار بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 66 پست
😅😅😅😅😅😅اها پس نچرخیده من کلش تولگنمه جوری ک میگم انگار توپ بین.پاهامه قبلا بالشت میزاشتم.خوب بو ...

دیگه راحت غذا میخوری حداقل من ساعتی سه چهار لقمه میخورم اصن جا ندارم

شما احتمالا تکرر ادرار هم گرفتی من ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه راحت غذا میخوری حداقل من ساعتی سه چهار لقمه میخورم اصن جا ندارم شما احتمالا تکرر ادرار هم گرفت ...

اره اشتهام.زیاد شده قبلا چندقاشق میخوردم دیگه سرمعدم سنگین میشد .دقیقا ساعتی یکبار میرم چ خواب باشم چ بیدار دوس دارم رختخوابو تو.دستشویی پهن.کنم دستام دیگه ازبس بامایع شستم.خشک.شدن تکرر ادرارش خیلی بده تازه میری یاخیلی کمه یا اصلا نیست فقط حس میکنی

میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
کسیو ندارم برا دوره نقاهتم😢

خب منم کسیو ندارم.تک.وتنهام.توشهرغریب هیچکسم نمیاد میخواستن بیان دیگه باید میومدن.چون.هرلحظه هرعلائمی ببینم.بایدبرم زایشگاه اشکال نداره فقط تونیستی ک.اینجوری

کسی بیاد بیچاره میشه دو روز باید بیمارستان باشه بعدشم همش دور منو.  بچه و خونه 😄😄😄

عزیزم تا 10 روز بهتره کمکت بیان تا بعدها کمر درد نگیری

ولی اول اخر خودتی و خدا من 7 روز کمک گرفتم از روز 8 خونه بودم تنها سزارینی بودم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چون فشار رو مثانه زیاده  حالا من یا همش گشنمه بی اشتها  یا چند لقمه فقط

این فشاره خیلی بده اره میدونم وضعیتتو دوهفته پیش داشتم

خب منم کسیو ندارم.تک.وتنهام.توشهرغریب هیچکسم نمیاد میخواستن بیان دیگه باید میومدن.چون.هرلحظه هرعلائم ...

سز میکنی یا طبیعی؟؟په کی بیاد پیشت بیمارستان کی. نگه داری کنه ازت 

بچه چندمته بچه داری بلدی اصن؟؟

سز میکنی یا طبیعی؟؟په کی بیاد پیشت بیمارستان کی. نگه داری کنه ازت  بچه چندمته بچه داری بلدی اص ...

طبیعی هیچکس شوهرم هست میاد شبشم ک اتاقو خصوصی میگیره. بچه اولمه تقریبا بلدم ی چیزایی بچه داری کاری نداره مگه همه ازاول بلد بودن کم.کم.یاد میگیریم