سندروم داون مشکل ژنتیکی که از بارداری هم برای خیلیا مشخص میشه مشکل داداش شما سندروم داون نیست. احتمالا موقع تولدت اکسیژن به مغزش نرسیده
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متأسفم عزیزم… اگه آسیب مغزی از نوزادی بوده معمولاً درمان کامل نداره، ولی توانبخشی میتونه کمک کنه ب ...
آها چون بابام تاحالا نبردتش دکتر ولی طبق مطالعه که داشتم انگاری علائم این بیماری هارو داشته مثلا همینکه دراز میکشه سرشو میکوبه به زمین دکتر گفت از علایم سندرم داون هم هست
سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم
آره حتی مامانم بی اختیاری ادرار گرفته بخاطر بلند کردن بچه ها حتی اونو هم نمیبره دکتر اجازه هم نمیده حتی خانوادش ببرتش دکتر دوسه سال میگه اگه رفتی دکتر دیگه برنگرد خونه اونم بخاطر بچه ها مونده همینجوری مامانم
سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم
سندروم داون بعیده ولی احتمالا یه مشکل ژنتیکیه این بچه ها باید هم دارو میگرفتن هم کاردرمانی میرفتن حداقل بهزیستی به این بچه ها بیشتر میرسید تا چنین پدری