2777
2789
عنوان

کودک سندرم داون

223 بازدید | 27 پست

داداشم موقع تولد تشنج کرد و دیگه نه درست حرف زد نه تونست راه بره یابشینه و هیچ به هیچ 

بنظرتون امکان درمان براش وجود داره؟

خواهرم البته مغزش رشد نداشته و دکتر گفت امکان درمان نداریم فقط دعا کنید خودتون

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

سندروم داون مشکل ژنتیکی که از بارداری هم برای خیلیا مشخص میشه مشکل داداش شما سندروم داون نیست. احتمالا موقع تولدت اکسیژن به مغزش نرسیده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سندروم داون مشکل ژنتیکی که از بارداری هم برای خیلیا مشخص میشه مشکل داداش شما سندروم داون نیست. احتما ...

آها الان ۱۲سالشه 

والله چی بگیم خواهرت برادرت صدرصد ژنتیکیه دیگه انشالله بهتربشن

الان چون دوتاشون فقط دراز کشیدن و زخم بستر هستن و عفونی 

متأسفم عزیزم… اگه آسیب مغزی از نوزادی بوده معمولاً درمان کامل نداره، ولی توان‌بخشی می‌تونه کمک کنه ب ...

آها چون بابام تاحالا نبردتش دکتر ولی طبق مطالعه که داشتم انگاری علائم این بیماری هارو داشته مثلا همینکه دراز می‌کشه سرشو میکوبه به زمین دکتر گفت از علایم سندرم داون هم هست 

آها چون بابام تاحالا نبردتش دکتر ولی طبق مطالعه که داشتم انگاری علائم این بیماری هارو داشته مثلا همی ...

عزیزم سندرم داون از بدو تولده و با آزمایش تشخیص داده می‌شه. سرکوبیدن و این چیزا به سندرم داون ربطی نداره. بهتره یه متخصص ببینه که دقیق بگه مشکل چیه.

عزیزم سندرم داون از بدو تولده و با آزمایش تشخیص داده می‌شه. سرکوبیدن و این چیزا به سندرم داون ربطی ن ...

آره چون شرایط دکتر بردن نداریم الان یعنی بابام اجازه نمیده باید حالا حالا ها بیخیال شد

پس بابات تا آخر عمر مدیون اون دو تا بچست

آره حتی مامانم بی اختیاری ادرار گرفته بخاطر بلند کردن بچه ها حتی اونو هم نمیبره دکتر اجازه هم نمیده حتی خانوادش ببرتش دکتر دوسه سال میگه اگه رفتی دکتر دیگه برنگرد خونه اونم بخاطر بچه ها مونده همینجوری مامانم

وای ایشلا بمیره راحت شین این دیگه چه یزیدیه

انشالله سر نماز همیشه دعامون اینه هر روز

انشالله سر نماز همیشه دعامون اینه هر روز

سندروم داون بعیده ولی احتمالا یه مشکل ژنتیکیه این بچه ها باید هم دارو میگرفتن هم کاردرمانی میرفتن حداقل بهزیستی به این بچه ها بیشتر میرسید تا چنین پدری