2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست
نه شوهرش اول چشماش آبی بود موهاش بور بود منتها توی بیمارستان عوضش کردن🤣🤣🤣

😒😒😒😒😒😒😒

منظور من این بود مگه از اول قیافشو ندیده که حالا میگه من ازش سرترم . 

اول یکم فکر کن رو حرف بعد تیکه بنداز . 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختره‌ی خر به شوهرم تو خیابون بوس فرستاد ... اینم نتیجه خوش قیافه و هیکلی و قدبلند بودن ماشاءالله

ببین دروغ نگوووووووووو‌ووو

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
ببین دروغ نگوووووووووو‌ووو

ب خدا راست میگم ... شوهرم همیشه من دوست داشتم موهاشو ژل میزد یه بار اومد خونه نمیدونست ناراحت باشه یا بخنده  گفت دیگه ژل نمیزنم پشت فرمون تو چراغ قرمز بودم دختر کثافت از تو خیابون برام بوس فرستاد .... من دیگ ژل نمیزنم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

منم واسه ظاهر شوهرم نمیخواستم قبولش کنم 

بد نیست ولی اون چیزیم ک من میخواستم نبود

هی بهم گفتن نه قیافه عادی میشه فلان بیسار 

الان دلم میخواد ب همه اونایی ک این چرندیاتو بهم میگفتن با پشت دست جوری بزنم تو دهنشون ک نتونن از جاشون پاشن😑

ب خدا راست میگم ... شوهرم همیشه من دوست داشتم موهاشو ژل میزد یه بار اومد خونه نمیدونست ناراحت باشه ی ...

واااااااا دخترها چه وقیح شدند کثافت ها 

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر
چه وقیح بوده 😲😲😲 

اینا خرابن از وقیح گذشته ... وگرنه هیچ دختری تو خیابون واسه مرد غریبه بوس نمیفرسته

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
معمولا خیلی مغرورن و خیلی زود از راه ب در میشن،اگه شما خوشگل و ادمشو سراغ داری ک بهتر ولی من معمولا ...

عزیزم شوهر من هم خوشگله خوشگله هم اخلاقش یه دونست از ۱۳ سالگی باهاش دوس بودم ۶سالم هست که ازدواج کردیم تاحالا از ته دلم ازش ناراحت نشدم همش الکی ناز کردم 

معمولا خیلی مغرورن و خیلی زود از راه ب در میشن،اگه شما خوشگل و ادمشو سراغ داری ک بهتر ولی من معمولا ...

شوهر من خوشگله ولی اینقدر سختی کشیده ک مرد بار اومده غرور داره ولی احترامگزار هم هست الهی شکر ماشاءالله. اگر خودم چشمش نکنم فردا محلم نذاره😂

خوشگل فایده نداره دوسپسر منم خوشگله اما خوب نیست اخلاق ایناش

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤