2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست
منم شوهرم از نظر بقیه خوشگل نیس ولی مهم نیس  ولی اخلاقی داره ک بیا و ببین 😍 همش میگه فک نمی ...

😂😂😂😂 خیلی باحال گفتی

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه به من ثابت کرده پسرایی که قیافه و تیپشون خیلی خوب نیست خیلی اخلاقای بهتری دارن و خیلی باهاشون حس خوبی میشه داشت ولی خوشگلا و خوشتیپا این حس خوبو نمیدن شاید برگرده به اینکه توسط دخترای بیشتری تایید شدن و یه مقدار خودشونو سر میدونن و مغرور میشن 

تجربه به من ثابت کرده پسرایی که قیافه و تیپشون خیلی خوب نیست خیلی اخلاقای بهتری دارن و خیلی باهاشون ...

ولي عشق من ميلي خوشگل بود خيلي ام مهربون بود

ولي بخدا جلوي خودم دخترا بهش كرم ميريختن حتي دوستاممم

من یه دوست پسر فوق العاده خوشگل داشتم یه جورایی نامزد طور بودیم اما مث سگ از زندگیم پرتش کردم بیرون الان شوهرم خوشگل نیست اما قیافش مردونه و جذابه خیلی بیشتر میپسندم گرچه عاشقش نشده بودم اما یه تار موشو به صدتای اون نکبت نمیدم 

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
منم همین مشکلو دارم خواهر باچشماشون میخورن عشق منو

اوه اوه بعضي از شماها هم كه انقدر بچه گونه و خنده دار حرف ميزنيد آدم باورش نميشه بالغ باشيد

يه كم اعتماد بنفسم خوب چيزيه انگار مثلا شوهراتون ظرف عسلن دخترا منتظرن توش انگشت كنن

مرد اگه مرد باشه پا نميده والا مطمئن باش پشت سرت كارشو ميكنه

سلام مامان بزرگ نقاش خوبین؟من قبلا که عضو سایت نبودم شمارو میدیدم خیلی دوستون دارم❤❤❤

سلام عزیزم خاله که کلا  نمیان، من خواهرزاده شونم، گااااااهی میام با اکانت ایشون... خیلیییییییییییی لطف دارید شما    

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

زن این همه هوایی خوب نیس ..

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷