2777
2789
عنوان

شوهر خشگلللللل

| مشاهده متن کامل بحث + 6883 بازدید | 235 پست
 بچه ها من نمیدونم چه سریه که من شوهرم و تموم دوست پسر هایی که تو زندگیم داشتم همه کلی از من خو ...

منم دوس پسر ای خوشگلی داشتم😂

مث خودم بودن

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میخواستم حذف کنم نتونستم 

اوکی پس گزارش میزنیم حذف شه

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
باز خوبه، مال من همشون حداقل چندین درجه از من خوشگل تر بودن! حتی الان شوهرم! تازه کلی هم ناز  ا ...

همون دیگه با ناز و ادا خوشگلارو تور میکردی😂

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
دقیقا مگ قراره بزاریم جلومون هی نگاش کنیم قراره بااخلاقش زندگی کنیم ن قیافش

شوهر مثله غذاست بعضی غذاها ظاهرخوبی دارن ولی مزه وطعم وخاصیت ندارن وقتی خوردی وتموم شد حس شادی بابت خورونش نیمد سراغت درواقع نوشه جونت نشد واصلا ظاهروتزینشم فراموش شدچون وقتی خوردیش بابه میلت نبود ادمای خوشگلم همینن تا تری زیر یه سقف باهاشون زندگی نکنی نمیفهمی که این زندگی برات گوارا هست یانه اونقدر ممکنه عذاب بکشی یادت بره واسه خاطر رنگه چشماش اصلا زنش شدی یادت میره 

بچه ها درسته اخلاق مهمه ولی مگه این دو تا ضد همن؟ یعنی هر کی خوشگله بد اخلاقه و بالعکس؟ خب میشه هم ی ...

موافقم باهاتون اخلاق باظاهر ربطی نداره بعضیا هردوشوتدارن بعضیا هردوشو دارن صحبت سر مهم بودن موضوعه زشت وخوشگلیه که اینجا لازم دونسته میشه که بدنیم خوشگلی برای دوام زندگی مهم نیست اخلاق کردار مادیات مهم ترواقعا ظاهر زیباترین ادم بعدازگذسته چتدماه واقعا عادی میشه

الحمدالله ک کلههه نی نی سایت حقوقا بالای 20 میلیون،همهههه بچه پولدار با قد بالای 2 متر قیافه برد پیت ...

من که فکر میکنم قضاوت اشتباهیی کردید، خب این سایت خیلی بازدیدکننده داره و وقتی تاپیکی زده میشه راجب هر موضوعی باشه شامل حال یه سریا هست، مثلا وقتی تاپیک شوهر خوشگل میزنن خو اونایی که شوهرشون خوش قیافه اس معمولا نظر میدن و مجردا یا اونایی که بنظرشون همسرشون معمولی یا زشته نظر نمیدن یا وقتی راجب طلاق و خیانت مخاطب خودشو داره وقتی هم راجب شوهر خوب مخاطب خودش،چرا باید فکر کنیم دروغ میگن