2777
2789
عنوان

اه میشه بیاید درمورد کانالای 🔞🔞واتساپ لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 93 پست
قابلیت جدید واتساپ لعنتی فک کنم بعدازبروز رسانی اینطوره ...قسمت استوری های دیگران هست اونجا پایینش ک ...

خب برا منم خیلی وقته اومده اونی ک میگی ولی در همون زمینه های ورزش و اشپزی و زبان و طنز و این هاس با رقص های عادی نه عکس بدی هست نه فیلم بدی اگ بود ک واتساپو فی*لتر میکردن

برای من کانالای موسیقی و متن واشپزی اینا میاد

ینی نشده ازاین کانالا بیاد  نوشته کانال رقص و م+ستی واینا وپروف یه زن لخته 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حسادت به چی دقیقا؟؟؟؟؟اینکه شوهرت انقدر صعیفه که باید با تمام دوست ها وزرای محل چهارچشمی بپایی که ...

اون ذاتش درسته منم مراقبشم چون دوسش دارم توهم برای فکر خرابت که همه رو مثل دور وریات بد میبینی  بکن تاسف زندگی و فکرت داره نه من 

چهارتا محله چیه اگه شده کاری میکنم کل یه شهر بام همدست بشن چون مرد زندگیمه بلاخره توهم نهایتش میتونی بیشتر جلزو ولز کنی 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اون ذاتش درسته منم مراقبشم چون دوسش دارم توهم برای فکر خرابت که همه رو مثل دور وریات بد میبینی بکن ...

اگر ذاتش درست بود انقدر بپا نمیذاشتی براش

آره بسوز بیشتر بسوز بیشترم مراقبش باش تا خیانت نکنه بهت

من که گوشیو میشکونم رو سرش بعدشم پای همچیش وایمیستممن یه آدمیم شوخی ندارم بی بخاری هم تو کتم نمیره

ینی شوهرت ازاین کانالا نداره اصن.  واتساپ جدید داره  مگه میشه نداشته باشه پایین استوری بقیه  

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
ینی شوهرت ازاین کانالا نداره اصن. واتساپ جدید داره مگه میشه نداشته باشه پایین استوری بقیه

عزیزم منم کانالایی که برامون میاره اینجوری نیست

الان دیدم آشپزی آموزش زبان و موسیقیه

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

اپدیت جدیده چند وقته اینجوری شده

بنظرت چیکارش کنم الانم بروش آوردم  حساس تر شده دیگه میگه من فک میکنم میبینه پس بزار نگاه کنم ...رومخمه  ینفرگفت واتساپ جیبی نصب کنه بنظرت اون نداره 

ینی شوهرت ازاین کانالا نداره اصن. واتساپ جدید داره مگه میشه نداشته باشه پایین استوری بقیه

خودشون میان کلا ی بار آشپزی میاد ی بار نم چی میاد ی بار رقص 

اون اصلا اینقدر تایم کاریش پره نمیره تو گوشیش 

فقط مشتری با گوشی جواب میده 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اینستارو میخواد چیکار کنه نه بش بگو ادبش کنه درست حسابی که حساب ببره

چه ادبی خواهر الان بارسومه هرچی ازدهنمون درمیاد بهم میگیم امروز کتکم زد اما من باور نمیکنم نمی‌بینه  اینستا نداره

چه ادبی خواهر الان بارسومه هرچی ازدهنمون درمیاد بهم میگیم امروز کتکم زد اما من باور نمیکنم نمی‌بینه ...

قهر کن ی مدت بلاخره زندگی مشترک قانون داره یا خودتم مثلش بشوو به مردا نگا کن ببین عکسالعملشو

الان گفتی رفتم نگاه چقدر زشت نمیدونستم واتساپ هم از این چیزا داره

دیدی واقعا ؟نمیدونم منه لعنتی نمیتونم بیخیال باشم هرروز دویاسه تا اون پایین ازاین کانالا هست بعدروز بعد کانالایی باهمون محتوا وعکسا وفیلمای جدید  میادبالا

برای منم هست ولی من اصلا سرچی نکردم فک کنم برای همه میاد

خب نه سرچ اولیه که همسرم نزده این قابلیت جدید واتساپ لعنتیه  که این کانالا هم میان بالا واصلا گزینه حذف لغوهم ندارن  بنظرت شوهرم نگاه می‌کنه که هرروز ازاین کانالا هم تواون قسمت هست یانه خود به خود میادبالا.    من فکرمیکنم چون بازدید می‌کنه اون قسمت همیشه یکی دوتا هست🤯اه 

چرا شوهرت نگاه میکنه حالا؟

مردا رو نمیشناسی

الان منم رفتم برا خودمو دیدم برا منم این کانالا میاد بنده خدا تقصیری نداره

بنظرت اگه نگاه نکنه بازم میان بالا تو بخش استوری یافرقی نداره هی میان،،اخه من فکرمیکنم چون بازدید میشن هی هرروز جدید میادبالا

اره مثل واتساپه نه نداره

ازکجا دانلود کنم ؟؟مطمئنی قسمت استوری ازاین کانالا نداره