2777
2789

ماکارونی و استانبولی و کپه دوست ندارم یه چیز راحت و خوشمزه پیشنهاد بدین

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتلت

آقایون نه ریپ بزنید نه تو تاپیک هام شرکت کنید.متاسفم که اینو میگم ولی آدم خوب و مهربون بودن در اکثر موقعیت ها باعث نمیشه بقیه دوستتون داشته باشن،بلکه باعث میشه ازتون سوءاستفاده کنن.

سرخش کن با رب و پیاز بخور

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

کپه چیه

کته

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم 

پیاز رو نگینی سرخ کن رب و گوجه رنده شده و گوشت رو بریز و نوش جان میتونی سیب زمینی نگینی سرخ شده هم بریزی

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

پیتزا لازانیا دلمه گوشت و بادمجون با برنج

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

یکم سیب زمینی وپیاز ویه حبه سیر وزردچوبه ونمک وادویه هایی که دوست داری بهش اضافه کن شامی گوشت درست که گوجه هم کبابی کن من که عاشقشمممم🤌

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم