2777
2789
عنوان

اه میشه بیاید درمورد کانالای 🔞🔞واتساپ لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 93 پست
بنظرت اگه نگاه نکنه بازم میان بالا تو بخش استوری یافرقی نداره هی میان،،اخه من فکرمیکنم چون بازدید می ...

نه به نظر تبلیغاته ماله منم زیاد اومده

عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من ک خیانت میکنه و دست هم برنمیداره.موندم چی کنم

خب عزیزم این چیزام زمینه خیانت فراهم می‌کنه شما برونگاه کن کلی رقص لختی فیلم بد عکس توشه کلی ممکنه مقایسه اندام لباس آرایش رقص اتفاق بیوفته مگه خیانت شاخ دم داره

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اینجور زندگی حقیقتا به هیچ دردی نمیخوره.

خب من محتواهاشونو دیدم ببین کلی عکس سک.  سی فیلم چیزبدتوشه. همش فکرم میگه شوهرم من نیستم یاسرکاره می‌ره میبینه اه.   دست خودم نیست توبگو چجوری بیخیال شم  کلی رقص دخترای لخ،،تی و عکسای با سوتین،،فقط

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
خب برا منم خیلی وقته اومده اونی ک میگی ولی در همون زمینه های ورزش و اشپزی و زبان و طنز و این هاس با ...

کی میخواد فیلترکنه عزیزم آخه.    نه اتفاقا کلی عکس لختی وفیلم توشه وپروف کانالام زنای سک.    ،سی  هست  اصلا هم گزینه حذف ندارن

اگر ذاتش درست بود انقدر بپا نمیذاشتی براشآره بسوز بیشتر بسوز بیشترم مراقبش باش تا خیانت نکنه بهت

بسه عزیزم  من راهکار خواستم چتونه شما دوتا

اون ذاتش درسته منم مراقبشم چون دوسش دارم توهم برای فکر خرابت که همه رو مثل دور وریات بد میبینی بکن ...

خدا برات حفظش کنه.   کافیه عزیزم زشته بهم میپرین

عزیزم منم کانالایی که برامون میاره اینجوری نیستالان دیدم آشپزی آموزش زبان و موسیقیه

خب دوربعد که رفتی توواتساپ چک کن حتما هست توشون. یاکاوش موارد بیشتر بزن کلی هست   حالا من میگم شوهرم میبینه که هرروز دوتا کانال اینجوری میادبالا یانه؟؟اینا خودب خود میان اگه خودبه خودمیان چرابرای شما نمیاد 

خب دوربعد که رفتی توواتساپ چک کن حتما هست توشون. یاکاوش موارد بیشتر بزن کلی هست حالا من میگم شوهرم ...

من الان زدم تا پایین رفتم همش طنز و آشپزی و فوتبال و اینا اومد

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

برا من تلم اینجوریه بخاطر پروک س ی چرت و پرت میاره رو صفحه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

قهر کن ی مدت بلاخره زندگی مشترک قانون داره یا خودتم مثلش بشوو به مردا نگا کن ببین عکسالعملشو

خب مردا کانال اینجوری ندارن   بعد دوس ندارم برم مردای دیگه رونگاه کنم  قهرم شرایطشو ندارم 

نه به نظر تبلیغاته ماله منم زیاد اومده

اخه تبلیغ چی اونا که همش فقط عکس وفیلمه واین چیزای 🔞هست