2777
2789
عنوان

اه میشه بیاید درمورد کانالای 🔞🔞واتساپ لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واسه منم میاد همش زنای سک*سی اینا میاد بالا برو براش واتساپ جیبی نصب کن

اون نداره از اینا ؟مطمئنی      بعد بقیه ویژگی هاش مث همین واتساپه 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
چرا شوهرت نگاه میکنه حالا؟

برای ثوابش😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
میره ی گوشی دیگه میخره بازم میبینه

منو نمیشناسی حق داری 

بگو صدتا گوشی اصلا گوشی چیه محل کارش محلمون همه زنا خبر چین رفیقامن شوهرم ی باد شکم بده بیرون من میفهمم😂😐

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
اینجور زندگی حقیقتا به هیچ دردی نمیخوره.

از نظر تو شاید 

از نظر من نظر تو یه جور حسادته و به نظر همه باید احترام گذاشت دوست من😎

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
از نظر تو شاید از نظر من نظر تو یه جور حسادته و به نظر همه باید احترام گذاشت دوست من😎

حسادت به چی دقیقا؟؟؟؟؟

اینکه شوهرت انقدر صعیفه که باید  با تمام دوست ها وزرای محل  چهارچشمی بپایی که خطا نکنه  حسادت داره؟؟؟

نه عزیزم این زندگی تاسف داره نه حسادت

مرد خودش باید ذاتش درست باشه 

حتما قبلا سرچ کرده که میاد برای ما که نمیاد

شمام پایین وضعیت هات ازاین کانال ها میاد کلا منظورم کانالای دیگه س مث ورزشی سرگرمی وغیره   

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
وات من اینطوریه

چکارکنم الان بارچندمه بحثمون میشه وامروز منو زد گفت نمی‌بینم اماکن باورنمیکنمممم

فقط رقصه؟؟ من تو واتساپ ندیدم همچین چیزی تاحالا

قابلیت جدید واتساپ لعنتی فک کنم بعدازبروز رسانی اینطوره ...قسمت استوری های دیگران هست اونجا پایینش کلی کانال میادبالا. سرگرمی ورزشی آشپزی وکلی کانال رقص وزنای لختی فیلم ها وعکسهای بد

ولش کن بیخیال شو

نمیتونم میبینم محتواشون همش رقص دخترای لخ. تی و عکسای بد هست دست خودم نیست